Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Gezocht! Stagiair(e) voor afdeling sales support

Functie Stagiaire sales support
Opleidingsniveau HBO
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 2 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Dit bedrag is op basis van fulltime (5 dagen)

Taakomschrijving

Binnen Den Haag Marketing richt het Convention Bureau zich op het werven en faciliteren van internationale congressen en zakelijke evenementen in Den Haag. Wij vertegenwoordigen niet alleen Den Haag, maar ook ruim 100 bedrijven, zoals locaties, hotels en dienstverleners die van betekenis zouden kunnen zijn voor congresorganisatoren. Het doel is om onze lokale economie te versterken door de uitbreiding van kennis, handel, investeringen en deelnemersuitgaven.

Wat kan je verwachten? J Je moet affiniteit hebben met accountmanagement, je zal internationale en nationale event planners op kleinschalig niveau adviseren. Ook heb je een belangrijke rol in de voorbereiding en follow up naar aanleiding van internationale beurzen en famtrips. Je ondersteunt onze sales support op het gebied van aanvragen en het plannen van site inspections en relatie evenementen. Kortom heel divers en communicatief!

Functie eisen - 3e/4e jaars HBO’er (NHTV/Hogere Hotelschool/HTRO/Vrijetijdsmanagement of Commerciële Economie richting marketing/communicatie) - Meewerkstage - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal - Voor een periode van minimaal 5 maanden full-time beschikbaar

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren