Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Gezocht:Ondernemende marketing-sales stagiaire

Functie Sales-Marketing Stagiaire
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Bij een goede match komen we hier altijd uit.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Een sales- en marketingstage in hartje Utrecht waar je in korte tijd veel kan leren. Je krijgt verantwoordelijkheid over een diverse mix van sales en marketingactiviteiten. Doordat we met een klein team werken (8 personen) krijg je snel met alle aspecten van ons bedrijf te maken.

Werkzaamheden

  • Twee buitenlandse beurzen organiseren, hardcopy mailingen opzetten, online vindbaarheid verbeteren, het (laten) vertalen van onze website en het ondersteunen en van het internationale salesteam.

Gewenste profiel

  • Affiniteit en ervaring met online marketingactiviteiten een prĂ© is. Verder is nauwkeurigheid in onze branche erg belangrijk.

Wat bieden wij

  • Een zeer leerzame stage in een internationale omgeving waarin je veel vrijheid krijgt maar wel alle kennis en ervaring krijgt aangereikt die nodig is om de projecten goed te doen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf BV is gevestigd in een mooi historisch pand aan de Maliesingel in Utrecht en wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in flexibele verpakkingen zoals chips-zakken en soep stazakken. Onze ve...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »