Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Goede zorg begint bij een goede match van zorgvrager en zorgaanbieder! Odion biedt jou de kans dit te leren als stagiair.

Functie Zorgbemiddelaar
Opleidingsniveau HBO
Locatie Wormer
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Bovengenoemde stagevergoeding is gebaseerd op een werkweek van 36 uur. De stagevergoeding is conform de CAO-Gehandicaptenzorg.

Taakomschrijving

Wat ga je doen?

Natuurlijk starten we met je kennis te laten maken met onze organisatie, je collega’s en de processen en systemen waarmee je gaat werken. De volgende stap van je stage is dat je meeloopt met de zorgbemiddelaar voor zorgvragers met een verstandelijke beperking. Zijn werkzaamheden bestaan uit het voeren van intakegesprekken, het beheren van de wachtlijst van onze stichting en het voordragen van de juiste kandidaat voor een vrijgekomen plek binnen Odion. Hij neemt deel aan casuïstiekbespreking met de gemeentes en andere zorgaanbieders, zodat zorgvragers naar de juiste instelling worden verwezen. Je gaat locaties bezoeken om zo zicht te krijgen op het aanbod van Odion. Afhankelijk van hoe jij je ontwikkelt in de stage, ga je taken zelfstandig uitvoeren. Een mogelijke opdracht in je stage kan zijn dat je het in-, door- en uitstroomproces vorm gaat geven en/of verbeteren. Of je zou een compleet overzicht kunnen maken van alle zorgaanbieders en hun aanbod binnen ons werkgebied. Natuurlijk is er ook ruimte om zelf een voorstel te doen voor een project dat zowel van meerwaarde is voor jouw studie als voor Odion.

Locatie

Zorgbemiddeling is onderdeel van de afdeling cliëntenservice. Er werken 6 medewerkers cliëntenservice die verantwoordelijk zijn voor het administratieve proces rond de aanmelding van cliënten. Zij plannen ook de intakegesprekken van de 4 zorgbemiddelaars. De afdeling is gevestigd op het Service Bureau van Odion aan de Mercuriusweg in Wormer.

Odion

Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we dagelijks bij Odion. Met energie en betrokkenheid onze medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag met een uniek introductieprogramma, zodat je alle facetten van Odion leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw merkt: Hier zit ik goed!

Wat verwachten we van jou?

  • Je kunt actief luisteren, doorvragen en de vraag achter de vraag achterhalen.
  • Je bent tactvol en hebt inlevingsvermogen.
  • Je hebt een oplossingsgericht instelling en denkt in mogelijkheden.
  • Je hebt enige kennis van het zorglandschap in onze regio.
  • Je bent 2e of 3e jaars student van een voor de functie relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld Management in de Zorg.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een leuke, leerzame en gevarieerde stageplek binnen een dynamische en groeiende organisatie.
  • Alle kans en ruimte om jouw talenten te ontwikkelen.
  • Begeleiding van een ervaren zorgbemiddelaar.
  • Een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand, op fulltime basis (36 uur) , dit is inclusief reiskosten woon- werk verkeer.

Solliciteren?

Kijk op https://werkenbij.odion.nl en reageer via deze site! Let op: alleen reacties via onze eigen website kunnen in behandeling worden genomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren