Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Grafische vormgeving stage bij Deli XL

Functie Grafisch vormgever
Education level MBO
Location Ede
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Over ons dit bedrijf is totaalleverancier voor de foodservice markt. Wij zijn onze klanten in horeca, catering en de institutionele markt van dienst met betrouwbare leveringen, een totaalassortiment en additionele diensten.

Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf. Wij nemen daarbij actief en met een eigen visie onze verantwoordelijkheid voor medewerkers, klanten en de maatschappij.

De cultuur bij dit bedrijf Wat opvalt bij dit bedrijf medewerkers is de passie voor food en service. dit bedrijf medewerkers werken samen actief aan het behalen van topresultaten en voelen zich verantwoordelijk voor het bedrijf, voor elkaar en de wereld om zich heen.

De functie De stagiair zal op afdeling E-commerce & Merchandising werkzaam zijn. Samen met een team van marketeers en webredacteuren zal diegene zijn dagen vullen met het uitwerken van banners, campagnepagina’s, emaildesigns en repeterende online initiatieven. Vaak ten behoeve van de geheel vernieuwde webshop www.delixl.nl. Hierbij word jij al in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe marketingcampagnes, om deze daarna vorm te geven voor crossmediale uitingen. Jouw werk wordt beoordeeld en ingezet door collega marketeers en externe designers/marketingbureaus.

Profiel De persoon die wij zoeken: - Is ervaren in gebruik van Adobe Photoshop/Illustrator - Heeft goede kennis van grafische vormgeving voor print en online - Heeft gevoel voor online vormgeving en inzicht in usability - Heeft basiskennis van HTML (pré) - Is communicatief sterk - Is een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken - Is flexibel - Is leergierig - Is creatief - Beheerst de Nederlandse taal goed - Heeft een "can do" mentaliteit

Wat biedt dit bedrijf - dit bedrijf biedt een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is - Fulltime stage, met 36-urige werkweek - Marktconforme stagevergoeding - Stage waarbij bijna alle facetten van het vak voorkomen

Solliciteren Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij Marco van Davenhorst, Online Marketeer, m-van.davenhorst@delixl.nl. Herken je je in deze functie en in de cultuur bij dit bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog.

Werkzaamheden

 • Banners maken
 • Campagnepagina's
 • E-maildesigns
 • Online initiatieven
 • Marketingcampagnes

Gewenste profiel

 • Student MBO of HBO
 • 4 a 5 dagen in de week

Wat bieden wij

 • Leuke collega's
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Leerzame stage
 • Marktconform stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »