Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Graphic Design Stagiair(e) bij Nakko Media In Diemen

Functie Graphic Designer
Education level HBO
Location Diemen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking n.o.t.k. stagevergoeding en een Apple laptop ter beschikking
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

<p> <strong>Bedrijfsprofiel&nbsp;</strong><br /> Mobiel internet is hard op weg om een plek in te nemen in het dagelijks leven. Daarom is het voor organisaties steeds belangrijker om ook via mobiel internet vindbaar te zijn met een professioneel uitziende site of applicatie. Het ontwerpen van een mobiele site of applicatie is wezenlijk anders dan een reguliere website en vereist kennis van het medium in het algemeen en de internationale W3C mobile web guidelines in het bijzonder. Er zijn zo&rsquo;n 6000 verschillende toestellen op de markt met elk hun eigen mogelijkheden, beperkingen en interfaces. Nakko Services helpt haar kanten met het ontwerp en concept van de mobile website en/of applicatie. Ook de realisatie, hosting, management en het onderhoud kunnen door Nakko worden verzorgd. Een greep uit populaire &amp; succesvolle mobiele apps en sites ontwikkeld door Nakko Services zijn: Voetbalzone, Flabber, Radio 538, SlamFM!, Radio 10 Gold, KPN Social &amp; lifestyle, Folders.nl en nog vele andere.<br /> <br /> De andere divisie van Nakko, Nakko Media, richt zich op het uitrollen van een omvangrijk mobiel advertising/publishing platform waarover mobile advertising campagnes kunnen worden geserveerd. Nakko Media werkt voor A-adverteerders als PostNL, McDonald&rsquo;s, HP, Samsung, L&rsquo;Or&eacute;al, WNF, Overheid, Grolsch, etc. Steeds vaker krijgt Nakko Media de vraag of ze naast het inzetten van mobile media campagnes tevens het campagne materiaal kunnen verzorgen.<br /> &nbsp;</p> <p> <strong>Bedrijfscultuur </strong><br /> Onze jonge en hard groeiende organisatie kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, openheid en zelfstandigheid, waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en groei. Er hangt een informele werksfeer op kantoor, maar dat betekent niet dat er niet hard gewerkt wordt. Wij zijn echte mobiele pioniers in een snel veranderende, maar ook snel groeiende markt van mobiele toepassingen en eindeloze mogelijkheden. Ondanks onze grootse plannen staan we wel met beide voeten op de grond.<br /> <br /> <strong>Interesse?</strong></p> <p> Wij zoeken een enthousiaste, flexibele student met interesse voor mobiel. We zijn gevestigd in Diemen vlak bij station Diemen Zuid.&nbsp;<br /> &nbsp;</p> <p> Wil jij je kennis verrijken, inzicht krijgen en deel uitmaken van &eacute;&eacute;n van de snelstgroeiende markten op dit moment? En vind je het leuk om mee te denken over Nakko haar presentatie naar buiten toe? Wij maken dan graag kennis met je. Stuur een korte motivatie en je CV per mail naar Philip Kolb philip@nakko.com of bel 06-50691222 voor meer informatie.</p>

Werkzaamheden

 • De Graphic Designer bij Nakko is een ware duizendpoot; een sparringpartner voor de designers, developers en het marketingteam.
 • Samen zijn jullie bezig met het bedenken, ontwikkelen en updaten van verschillende visuele uitingen zoals de website van Nakko, mailings, mobiele websites & apps, mobiele advertenties en meer.

Gewenste profiel

 • Je bent een enthousiast, eigenzinnig en creatief type die heel gelukkig wordt van mobiel.
 • Je hebt gevoel voor Interface Design en kunt dit naar het scherm van de mobiele telefoon verplaatsen.
 • Je kennis van het Adobe pakket is helemaal up to date, waarbij Photoshop en Illustrator een must.
 • Kortom, tijdens deze stage, met uitzicht op een baan, ben je actief betrokken bij het uitvoeren van een scala aan Graphic Design activiteiten.
 • HBO/WO in grafische vormgeving
 • Gevoel voor interface Design, Goede beheersing van Adobe (Photoshop & Illustrator)
 • Gedreven en proactieve werkhouding, Hands-on mentaliteit!
 • Nauwkeurige werkwijze. Oog voor detail
 • Flexibel, Hoge mate van zelfstandigheid, maar ook een teamplayer

Wat bieden wij

 • Een leuke stage binnen een klein, jong en enthousiast team in een informele sfeer.
 • Wij leren jou hoe een snel groeiende high tech commerciële organisatie in elkaar steekt.
 • De exacte inhoud van de opdracht kan afgestemd worden op de eisen die jouw opleiding aan de opdracht stelt.
 • We bieden je goede begeleiding bij het uitvoeren van je opdracht en een werkomgeving waar ruimte is voor jou ontwikkeling.
 • Je komt in aanraking met verschillende facetten van het vak en bent als stagiair(e) bij Nakko breed inzetbaar.
 • Je krijgt je eigen takenpakket waar je verantwoordelijk voor bent en er is ruimte genoeg om zelf ideeën aan te dragen en je eigen functie te creëren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Nakko Media helpt als intermediair mediabureaus met het opzetten en uitvoeren van (interactieve) media campagnes op Smartphones en Tablets. Daarnaast helpen we ons netwerk van uitgevers een optimaa...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »