Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO afstudeerstage Marketing & Business Development (ook voor duo’s!)

Functie Marketing & Business Development
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amersfoort
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage op het gebied van Marketing & Business Development? Ben je ondernemend, ga je voor kwaliteit en een rapport wat niet in de lade van een bureau beland? Dan maken wij graag kennis met je!

Wie zijn wij?

Wij zijn AddComm. Het leukste bedrijf van Amersfoort, al zeggen we het zelf. Wij zijn goed in het uitvoeren van 1-op-1 klantcommunicatie voor onze klanten. Hierbij kun je denken aan een grote energiemaatschappij die 100.000 consumenten wil bereiken met een persoonlijk bericht. Of aan een incasso organisatie die de facturatie verzorgt voor bijna alle tandartspraktijken in Nederland.
Van oudsher zijn we een print- en mailhuis. En printen doen we nog steeds. We hebben een grote printhal met geavanceerde apparatuur en printen miljoenen berichten per jaar. Maar… we zijn ook digitaal. We hebben een platform gebouwd waarmee bedrijven via ieder denkbaar kanaal geautomatiseerd berichten kunnen verzenden (oké, de postduif moet nog getraind worden). Om dit platform in de markt te zetten, hebben we jou nodig.

Wat ga je doen?

Ons platform automatiseert communicatie. Dat kan intern zijn, om processen te optimaliseren, maar natuurlijk ook naar klanten. Het product kan dus in ieder bedrijf en in iedere markt ingezet worden. Wij zien veel potentie in het automatiseren van creditmanagementprocessen en in de verzekeringsmarkt. We willen nader onderzoek laten doen naar deze product-marktcombinaties. Met jouw onderzoek breng je de ‘fit’ tussen product en markt in kaart en lever je een adviesrapport af waarmee onze Marketeer en New Business Accountmanager aan de slag kunnen.

Wat verwachten we van jou?

We kunnen hier een standaard eisen- en wensenlijstje neerzetten waar alleen het schaap-met-de-vijf-poten aan voldoet. Gaan we dus niet doen. Het belangrijkste is dat er een klik is tussen ons en dat je een rapport aflevert waar we wat mee kunnen.

Wat bieden wij?

  • Een leuke aanvulling op je studiefinanciering in de vorm van een stagevergoeding.
  • Een jaloersmakend schitterend kantoor op een toplocatie.
  • Poolen, tafelvoetbal en darten: waar ben jij goed in? Strijd mee voor de beker!
  • Iedere dag een uitgebreide verse lunch (dus je broodtrommel kun je thuislaten).
  • Vrijdag Frituurdag! Iedere vrijdag onbeperkt snacks.
  • En natuurlijk hartstikke leuke collega’s!

Kennismaken?

Laat de oldskool motivatiebrief (inclusief een hoog ‘ik-ben-een-gemotiveerde-en-creatieve-student’ gehalte) maar achterwege. Pak de telefoon en bel met Maarten Anbeek (Commercieel Directeur) via 033 – 454 90 00, dan drinken we snel een kop koffie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren