Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

HBO Communicatie meewerkstage te Amersfoort

Functie Stagiair(e) HBO Communicatie
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 275
Salaris opmerking Op basis van 40 uur per week stagelopen.

Taakomschrijving

Dit bedrijf behoort met ruim 750.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Het segmentteam “Kopen & Verkopen” zoekt een stagiair. Het team richt zich op alles wat er bij het kopen van een huis komt kijken. Stap voor stap ondersteunen we kopers bij het realiseren van de woonwens. Dat doen we door online informatie ter beschikking te stellen. Maar vooral met diensten die ervoor zorgen dat de huizenkoper sterker komt te staan in het ingewikkelde en onbekende traject van het kopen van een huis.

Wat vragen we van je?

Heb je interesse in online communicatie, digitale media en de wereld van kopen en wonen? Wil je met ons de vertaalslag maken om de huizenkopersdoelgroep van de juiste (online) informatie te voorzien? Dan zoekt dit bedrijf jou!

Je bent betrokken bij de verschillende aspecten rond content creatie in het domein “Huis kopen”. In het team bied je ondersteuning aan de senior marketeer en marcom-adviseur bij het bedenken en produceren van content voor huizenkopers:

• Je leeft je in de huizenkopersdoelgroep in en komt met aanbevelingen hoe we deze groep het beste kunnen bereiken met content;

• Je gaat deze content produceren. Je werkt mee aan video’s, blogs, stappenplannen en checklists;

• Je gaat actief de vertaalslag maken vanuit “meest gestelde vragen” naar passende content om deze vragen te beantwoorden;

• Je schrijft teksten, voert redactie, herschrijft en actualiseert bestaande content;

• Je levert input voor de content-kalender en coördineert deze;

• Je zult nauw samenwerken met de teams E-Business, Communicatie en Marketingbeleid & Onderzoek.

Wie ben jij?

Je bent een HBO student die de opleiding Communicatie of Media- en Informatiemanagement volgt. Je zit in je 2e of 3e jaar van je studie en:

• je bent bekend met de aspecten van schrijven voor het web (o.a. kennis van SEO);

• je bent hands-on en gaat over tot het produceren van content;

• je kunt coördineren en plannen;

• je kunt prima uit de voeten met online en social media;

• je werkt goed zelfstandig in een klein team;

• je hebt affiniteit met de woningmarkt.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij dit bedrijf betekent kennis direct toepassen in de praktijk en stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Een afwisselende stageplek met zorgvuldige begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. Het betreft een praktische meewerkstage (geen afstudeermogelijkheid) voor 4-5 dagen per week. dit bedrijf werkt met een vaste stagevergoeding van € 275,- bruto o.b.v. 40 uur per week. Je werkplek is in Amersfoort. Startdatum in de maanden augustus-september 2018, in overleg.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze stage, neem dan contact op met Laurens Simonis, senior marketeer segment Kopen & Werven, te bereiken op telefoonnummer (06) 51134886 of e-mail l.simonis@eigenhuis.nl. Als je geïnteresseerd bent in deze stage, stuur dan je motivatiebrief en cv t.a.v. Natasja Willems, HR medewerker, naar sollicitatie@eigenhuis.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf behoort met meer dan 740.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en komt op voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskund...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »