Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO Marketing en Programma management (afstudeer)stage in Breukelen

Functie Modular Executive MBA in Food & Innovation stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Breukelen
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 -

Taakomschrijving

Wil jij meewerken aan het verhaal van een premium A-brand binnen de food sector? Maak jij graag pakkende verhalen? En maak jij onze potentiele deelnemers maar al te graag enthousiast over onze modules op het gebied van food, innovatie en duurzaamheid? Lever dan ook jouw bijdrage binnen het marketing, recruitment en programma management team van het Modulair MBA in Food & Innovation.

Wat ga je doen?

ij zorgen ervoor dat professionals binnen de food en agrisector doorgroeien. Als stagiair(e) maak je onderdeel uit van ons marketing- en programma managementteam. Deze teams zorgen er dagelijks voor dat (toekomstige) leiders binnen de food-en agrisector op de hoogte zijn van onze opleidingen/events en relevante kennis opdoen binnen hun vakgebied. Dit doen we door alle mogelijke marketing kanalen in te zetten. Denk aan de inzet van e-mailmarketing, social media marketing, online advertising, het aangaan van waardevolle partnerships en het organiseren van events. Daarnaast is het programma management team verantwoordelijk voor de uitvoer van het programma. Je helpt bij het organiseren van de studiematerialen (inrichten van de digitale leeromgeving), de lesdagen en de begeleiding van deelnemers tijdens hun opleiding en het organiseren van track-gerelateerde evenementen.

Verrichten van onderzoek

In het kader van jouw afstudeerstage ga je actief aan de slag met jouw onderzoek binnen de food- en agrisector. Denk aan het oppakken van een doelgroep-analyse, het verrichten van een klanttevredenheidsonderzoek of het gezamenlijk uitwerken van een specifiek marktonderzoek.

Marketingcampagnes

Je vormt een belangrijke spil in het gezamenlijk optuigen van verschillende marketingcampagnes en biedt hierin ondersteuning. Van de inzet van social media marketing en content marketing tot het organiseren en in de markt zetten van onze events. Hierdoor krijg je als echte allrounder met alle facetten van het marketing vak te maken. Never a dull moment! Een meeloopstage of andere stage invulling is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met wie ga je werken?

Je komt te werken binnen het Modulair MBA Team, bestaande uit verschillende disciplines. Sinds 1999 biedt Nyenrode het Modulair Executive MBA programma aan. Deze opleiding tot Master of Business Administration is voor mensen met ervaring als bestuurder, ondernemer of manager. Het is een Executive MBA met drie interessegebieden waarin verschillende bedrijfssectoren zich kunnen verzamelen. Het uit tien modules opgebouwde MBA wordt aangeboden in drie tracks: Business & IT, Food & Innovation en Public & Private. Ieder track wordt georganiseerd door een programma manager en programma coördinator. Daarnaast werken we met 3 recruiters en een marketingteam. Jij kan deel uit gaan maken van dit team.

Werkzaamheden

 • Direct contact met de kerndocenten en deelnemers

Gewenste profiel

 • Nieuwsgierig is je eerste natuur. Jij bent constant op zoek naar goede invalshoeken voor relevante verhalen en deelbare content binnen de food sector.
 • Je volgt een food-gerelateerde studie of hebt een food-gerelateerde achtergrond waarin marketing- en communicatie een rol speelt/ een vak-onderdeel is. Voorkeur gaat uit naar een student binnen de foo
 • Je krijgt energie van samenwerking. Of dit nu met het team of (toekomstige) food-leiders, professoren en experts uit de praktijk is.
 • Je volgt een HBO opleiding (3de of 4de jaars)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij

 • Werkomgeving vol verhalen op een landgoed met kasteel en Nandoes
 • Vergroot jouw kennis en skills op het gebied van marketing, in de breedste zin van het woord
 • Flexibele omgeving in een jong team met informele cultuur
 • Een stagevergoeding van Euro 350 per maand bruto
 • Optimale begeleiding en coaching van en door een senior marketeer
 • Een waardevolle afstudeer-/stage opdracht; de inhoud bespreken we samen
 • Rond jouw stage af bij de nr 1 Business School in Executive Education

De stage begint in september met een eventuele inwerktijd in augustus, andere periodes in overleg.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren