Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

HBO marketing stagiair gezocht

Functie HBO marketing stagiair gezocht
Education level HBO, WO
Location Soest
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf, service op hoogste niveau

Deze organisatie, in de elektrotechnische branche onlosmakelijk verbonden met kabelschoenen en aansluitgereedschap. Al vanaf de jaren vijftig van de vorige eeuw. In 1990 is een nieuw management aangetreden onder een gedreven directie. Deze organisatie heeft zich sindsdien enorm ontplooid. Het assortiment is aanzienlijk uitgebreid, de kwaliteit is nog verder verbeterd en de service is van het hoogste niveau

Actief in produktontwikkeling

Dit bedrijf is enorm actief in productontwikkeling. Grondig onderzoek en brede ontwikkeling op het gebied van aansluittechniek, lichtbesturing, Led-verlichting en groene oplossingen. Weet wat de installatiebranche vraagt. Productierijpe ontwikkeling, daarna marktrijpe productie en vervolgens effectieve distributie.

Uiterst deskundige medewerkers

Prangende vragen over aansluittechniek, energiebesparing of lichtbesturingen? Medewerkers van deze organisatie zijn op dit gebied uiterst deskundig. Zij beantwoorden uw vragen op basis van jarenlange ervaring en grondige know how. U en onze specialisten, elektrotechnici onder elkaar.

De marketing stage:

De opdracht die we voor ogen hebben richt zich op het inrichten en opzetten van onze emailmarketing campagnes in ons bestaande emailsysteem:

  • het gaat deels om het schrijven van een plan;

  • het uitvoeren van periodieke nieuwsbrieven;

  • marketing en communicatie uitingen;

  • het analyseren van deze campagnes.

Dit zal gebeuren in samenwerking met 3 marketing/digitale communicatie medewerkers en specialisten en ons volledige team van 20+ collega’s.

Het is de bedoeling dat de stagiair naast ondersteuning van ons zelfstandig kan werken. Ook het schrijven van teksten behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast zijn er ook verschillende beurzen op komst en komt de nieuwe website eraan. Ook hierbij kan er gekeken worden hoe jij als stagiair hierbij kan ondersteunen op gebied van marketing en communicatie.

Periode is flexibel, maar gezien de werkzaamheden zetten we in op 5 maanden stage.

Geen direct contact, maar solliciteren via de website.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »