Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

HBO Marketing/PR stagiair gezocht

Functie HBO Marketing/PR stagiair gezocht
Education level HBO, WO
Location Wageningen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Over deze organisatie

U weet dat uw producten, processen en systemen deugdelijk zijn. Maar hoe overtuigt u uw klanten daarvan? Met de juiste certificering onderscheidt u zich in de markt en wint u het vertrouwen van uw klant. De certificering van deze organisatie werkt!

Deze organisatie is al meer dan dertig jaar hét gezaghebbende keuringsinstituut voor de bouw. Opgericht door de industrie zelf om de prestaties en de veiligheid van industriële producten voor de gebouwschil duurzaam te borgen. Want daar profiteert uiteindelijk iedereen van.

Deze organisatie heeft een uitstekende reputatie. Bovendien onderschrijven alle medewerkers van ons het belang van onpartijdigheid en objectiviteit bij de activiteiten die uitgevoerd worden. Onze activiteiten worden regelmatig geanalyseerd om potentiële belangenconflicten te voorkomen en onze onpartijdigheid en objectiviteit te blijven garanderen. De lijst aan accreditaties onderschrijven de onafhankelijkheid, kennis, objectiviteit, kunde en zorgvuldigheid van Deze organisatie.

De stage:

In de nasleep van de fusie met een andere organisatie is er veel denk en doewerk vrijkomen waarvoor we ook goede stagiairs zoeken die ons hierin kunnen ondersteunen.

Taken zullen zijn:

  • PR- marketingplan;

  • Huisstijl (logo);

  • Marketing en communicatie uitingen.

Verder taken zullen besproken worden in een eventueel persoonlijk gesprek.

Geen direct contact, solliciteer via de website.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »