Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO-meewerkstage eventorganisatie

Functie HBO-meewerkstage eventorganisatie
Opleidingsniveau HBO
Locatie Delft
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Zin in een leuke stage in een internationale omgeving?

De organisatie:

De dit bedrijf is de brancheorganisatie voor de in Nederland gevestigde nationale en internationale organisaties actief in de Aerospace & Airport Development. Voor de leden van deze interessante industrietak werkt de dit bedrijf aan het versterken van de concurrentiepositie door:

  • het positioneren van de leden op de, veelal internationale, markt
  • het vertegenwoordigen van de ledenbelangen naar de relevante stakeholders (o.a. overheden en grote internationale bedrijven)
  • het mobiliseren van de kennis tussen de leden onderling

De dit bedrijf organiseert voor haar leden o.a. internationale beursdeelnames, inkomende en uitgaande handelsmissies, business to business meetings, jaarvergaderingen, marktverkenningen/onderzoeken, cursussen en workshops.

De stage

De dit bedrijf is een kleine informele organisatie (5 medewerkers), waar iedereen de handen uit de mouwen steekt. Stagiaires worden vanaf dag één volledig opgenomen in het team en krijgen volop de kans om ondersteuning te bieden bij de organisatie van nationale en internationale bijeenkomsten en evenementen, bijvoorbeeld ledenvergaderingen, beursdeelnames, cursussen en themabijeenkomsten. Afhankelijk van je eigen ambitie krijg de kans om deelprojecten zelf op te pakken. Daarnaast ondersteun je het team bij de dagelijkse werkzaamheden.

Ben je niet bang om hard te werken, initiatiefrijk, communicatief vaardig en hou je van een leuke en informele sfeer met een goede grap op zijn tijd, dan is een stage bij de dit bedrijf een prettige manier om je stageperiode leuk en leerzaam in te vullen. Daarnaast brengt deze stage goede netwerkkansen met zich mee binnen deze branche.

De stagevergoeding

Wij bieden een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Solliciteren?

Past dit profiel bij jou? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Wilma Pronk, email

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren