Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

HBO+ stage bij jong, zeer snel groeiend handelsbedrijf Nijkerk

Functie Beheerder B2B klantenportal, 8 websites en API's met opdrachtgevers
Education level HBO, WO
Location Nijkerk
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking Genoemde vergoeding op basis van 5 dagen.

Taakomschrijving

Mascot Online is een jong en zeer snel groeiend voorraadhoudend importbedrijf gevestigd in Nijkerk. Wij importeren voornamelijk producten uit China en leveren deze aan veiling- en dagdealsites in voornamelijk Nederland en België. We groeien enorm hard en investeren in IT om efficiënter te kunnen werken, klanten beter te kunnen bedienen en nog harder te kunnen groeien.

Daarom hebben we de afgelopen jaren stappen gemaakt met de ontwikkeling van een B2B klanten portal voor online bestellingen, 8 eigen merken websites en diverse koppelingen (API's) met klanten/verkoopplatforms en naar onze financiële administratie. Deze IT infrastructuur is dus steeds complexer aan het worden en we zoeken iemand die 1) dit goed kan beheren (opvoeren nieuwe producten, wijzigingen doorvoeren, nieuwe functionaliteiten voorbereiden etc.) 2) pro actief kan meedenken om dit alles nog beter te maken.

Affiniteit met systemen (backend van systemen) is uiteraard een pre, maar dit betreft zeker geen functie waar je zelf moet programmeren of iets dergelijks. Puur het beheer van alles in een gebruiksvriendelijke IT omgeving die ongoing doorontwikkeld wordt door onze externe IT partner.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Mascot Online BV is voorraadhoudend importeur (voornamelijk China) van consumenten artikelen. Specifiek voor veiling- en dagdeal websites als Koopjedeal, Groupon, Vakantieveilingen etc. Opgericht i...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »