Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO stage: Sales en Marketing, 's-Hertogenbosch

Functie Sales en Marketing
Opleidingsniveau HBO
Locatie Den Bosch
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Volg jij een opleiding richting Commerciële Economie, Communicatie of Marketing en zoek je een stage Sales en Marketing? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

Voor ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij per direct op zoek naar een stagiair(e). Bij dit bedrijf zijn enthousiaste en betrokken docenten en productspecialisten actief in de uitvoering en ontwikkeling van onderwijsprojecten. Wij ontzorgen onderwijsorganisaties met oplossingen die kosten besparen en kwaliteit bevorderen.

Je werkt mee aan allerlei activiteiten ter ondersteuning van de Sales en Marketing binnen onze organisatie. We zoeken dan een student die ervaring heeft met marktonderzoek, kennis heeft van digitale marketing tools en een interesse heeft in sales. Een enthousiasteling die voldoening haalt uit het bijdragen aan de salesresultaten van Bisbee. Dit doe je als ondersteuning van de verkoopdirecteur binnen ons bedrijf.

Wat jij als stagiair mag verwachten?

  • je gaat op onderzoek uit, om te bekijken waar onze markt uit bestaat en denkt mee hoe wij deze doelgroep(en) beter kunnen bereiken.
  • je denkt mee en optimaliseert ons CMS systeem waar al onze klanten en contactpersonen in staan. Hoe kan dit systeem beter ingericht worden en waarom?
  • Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een nieuw project: ‘Video prospecting’, waarmee we middels online videocontent onze salesactiviteiten willen uitbreiden.

Al werkende leer je hoe je een doelgroep in kaart brengt, hoe je deze kan bereiken via Online Marketing en hoe je daarna bij een klant binnenkomt om een product of dienst aan de man te brengen. Denk aan termen als arbeidsmarktcommunicatie, SEA/SEO en CRM. Zijn dit termen die jou aanspreken, denk jij bij ons het nodige te kunnen leren om van je stage een succes te maken? Dan horen wij graag van je!

Functie-eisen

  • je volgt een HBO opleiding richting Commerciële Economie, Communicatie of Marketing
  • je hebt kennis van digitale marketing tools en marktonderzoek
  • je bent commercieel ingesteld, verbaal sterk, creatief en houdt van aanpakken

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een warm team, waar we gezamenlijk bouwen aan successen voor onze organisatie. Individuele inbreng van onze medewerkers vinden wij een must, óók van jou horen wij graag je mening. Jij leert van ons, wij leren van jou! We bieden je een stagevergoeding van € 350,- per maand voor je inzet.

Contactinfo

Spreekt deze stage jou aan en ben jij de stagiair(e) die niet kan wachten om bij ons te beginnen? Reageer dan snel door je CV met scherpe motivatie in te sturen middels onderstaande knop.

Heb je nog vragen? Bel dan met Albert Schuurmans: 06-14424940

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren