Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO stagiair(e) Communicatie en Events Den Haag

Functie Communicatie- en Eventscoordinator
Opleidingsniveau HBO
Locatie Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Volg jij een HBO-Opleiding in de richting marketing, communicatie en/of events en zoek jij een uitdagende leerzame meeloopstage? Stop met zoeken: wij zijn op zoek naar nieuwe stagiair(s). We garanderen je dat geen dag hetzelfde is!

De dit bedrijf (DGBC) is dé Nederlandse netwerkorganisatie en autoriteit op het gebied van duurzaam bouwen en vastgoed. Zo organiseren wij vele trainingen en events per jaar en zorgen we ervoor dat de bouw- en vastgoedsector duurzamer gaat bouwen en ontwikkelen. Inmiddels mochten we diverse prominente Nederlanders ontvangen bij onze events zoals Koning Willem-Alexander, Prinses Laurentien en Minister Blok.

Ter ondersteuning van de organisatie van de evenementen en de communicatie hieromtrent, zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) voor het team Marketing, Communicatie en Events. Het team bestaat uit een perswoordvoerder, communicatieadviseur, marketingmanager en het afdelingshoofd. Het gaat hier om een meeloopstage en niet om een onderzoek of afstudeeropdracht. Als stagiair krijg je de kans veel verschillende werkzaamheden te leren, van operationele tot organisatorische werkzaamheden.

Tijdens je stage zal je stap voor stap ervaring opdoen met de verschillende werkzaamheden en taken op deze afdeling. We streven ernaar je zo snel mogelijk zelfstandig taken te laten uitvoeren en kleine projecten te coördineren, je zult je snel medewerker voelen in plaats van ‘’de stagiair’’.

Werkzaamheden

  • Het ondersteunen van de marketingmanager bij het uitwerken, organiseren en coördineren van kleine en grote evenementen zoals Round Tables, Congressen en de Nationale Dutch Green Building Week;
  • Het vormgeven en plaatsen van content op onze websites en sociale mediakanalen;
  • Opzetten en uitwerken van diverse communicatiemiddelen; Monitoring van de diverse communicatiemiddelen;
  • Afhankelijk van je opleiding, ervaring en interesses kan je takenpakket uitgebreid worden met andere taken op het gebied van communicatie.

Gewenste profiel

  • Een enthousiaste klantgerichte teamspeler met een no-nonsense mentaliteit
. Je vindt het leuk om te plannen en organiseren en je wil je echt inzetten om iets van de stage te maken. Ambitie en inzet zi

Wat bieden wij

  • Een leuke leerzame werkplek in een klein jong team in een dynamische omgeving middenin het centrum van Rotterdam! Daarnaast krijg je bij ons ook een marktconforme stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren