Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

HBO Stagiaires gezocht CE & CM

Functie Stagiair
Education level HBO
Location Amsterdam Zuidoost
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Voor meer informatie bel naar 020-4511450 of mail naar w.vanbeuningen@dutchdreamfoundation.nl
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Om ons in de werkzaamheden te kunnen ondersteunen bieden wij een stageplaats aan voor een HBO (Commercieel Economie) (v/m) stagiair.
- De stage: Algemene ondersteuning bij de werkzaamheden van de Dutch Dream Foundation (DDF). - Duur: bespreekbaar, in ieder geval vanaf 1 september 2013.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een 2e HBO (Communicatie) stagiair.

  • De stage: Naast algemene ondersteuning bij de werkzaamheden van de Dutch Dream Foundation (DDF) moet er een een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) portal worden ontwikkeld op een landelijke news portal. De stagiaire zal verantwoordelijk zijn voor het opzetten van het communicatie-/contentplan, de portal inrichten, vullen en updaten met dagelijkse artikelen van eigen hand.

Met de volgende taken: - Algemene ondersteuning bij projecten en programma’s. - Meehelpen bij het organiseren van evenementen of bijeenkomsten. - Updaten van websites, opstellen nieuwsbrieven, bijhouden social media, ontwikkelen promotie materiaal etc.

Werkzaamheden

  • Algemene ondersteuning bij projecten en programma’s. - Ondersteunen bij de sales en marketing activiteiten zoals het werven van coaches, ondernemers en andere deelnemers aan de programma’s etc.

Gewenste profiel

  • Bij voorkeur zoeken we een snel schakelend, integer, slim, proactief, communicatief en representatief persoon.

Wat bieden wij

  • De stagiair(e) zal in een vlotte en flexibele werkomgeving komen te werken. . Deze persoon zal door de programma manager van DDF persoonlijk gecoacht worden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dutch Dream Foundation is een stichting die de ondernemende mindset in Nederland wil bevorderen. Onze stichting ontwikkelt daartoe innovatieve en pragmatische projecten, organiseert events en geeft...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »