Stage Commercieel Medewerker | Haarlem | MBO | per direct!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw commerciele vaardigheden kunt ontwikkelen en een echt verschil kunt maken? Dan is deze stage met verkooponderzoek perfect voor jou!  

Dit ga je doen

Als stagiair op onze verkoopafdeling in Haarlem krijg je de unieke kans om diep in de wereld dit bedrijf en onze klanten te duiken. Jij weet waardevolle inzichten te genereren die onze sales organisatie verder zullen helpen. Je gaat werken met een team van enthousiaste collega’s en krijgt de verantwoordelijkheid om een uitgebreid verkooponderzoek uit te voeren.
Tijdens je stage ga je onze klanten beoordelen op onder andere potentie en correcte verwerking in systemen. Je zult onderzoek doen naar de behoeften van onze klanten. Door te begrijpen wat onze klanten drijft en welke problemen ze willen oplossen, kun je waardevolle input leveren voor de ontwikkeling van verkoopstrategieën en het opbouwen van langdurige klantrelaties. Je levert dus echt een belangrijke bijdrage hieraan! Dat kun je op verschillende manieren doen. Het is aan jou om in overleg met je begeleider hier een plan voor te maken.

Wij bieden

Jouw ontwikkeling, gezondheid en veiligheid staan centraal. Als Top Employer bieden we veel goede arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en leren van professionals
  • Een uitstekende stagevergoeding tussen de 350-550 euro per maand afhankelijk van je leerjaar
  • De mogelijkheid om echt impact te maken met jouw ideeën die het verkoopproces kunnen verbeteren
  • Afhankelijk van jouw wens kun je deels vanuit huis werken aan deze opdracht

Heb jij het in je?

Met de wil om te leren haal je het beste uit jezelf en zet je alles op alles om uitdagingen te realiseren. Samen met 2.300 collega’s door heel Nederland stroop je je mouwen op en ga je voor kansrijke ideeën en oplossingen. Nederland mooier, slimmer en duurzamer maken is onze ambitie en daar hebben we jouw hulp voor nodig.

dit bedrijf is marktleider, dé grootste technische groothandel van Nederland en heeft de grootste B2B webshop van Nederland. Wij verkopen meer dan 2,3 miljoen artikelen en op maat gemaakte diensten en pakketten. Ontdek alle geheimen van dit bedrijf en wordt onderdeel van een ambitieus bedrijf om de groenste kennis- en distributiepartner te worden.

Heb jij een passie voor verkoop, ben je analytisch ingesteld en wil je graag bijdragen aan het succes van ons bedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Dit breng je mee

•    Je doet een studie in commerciële richting MBO/HBO en wil graag een stage of BBL traject lopen
•    Je bent gedreven, resultaatgericht en analytisch
•    Je staat open om nieuwe dingen te leren

Interesse? Reageer dan snel!

Robbert-Jan Ramhorst, manager verkoopkantoor, 06 20616217

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Technische Unie B.V.

Technische Unie B.V.

Ben jij bezig met je mbo-opleiding en zoek je een leuke stage in een afwisselende omgeving? Van logistiek tot financieel en van IT tot verkoop: Technische Unie staat nooit stil. Wij willen graag de groenste groothandel van Nederland worden. Daarom kunnen wij jouw durf, lef en frisse blik goed gebruiken. Zie jij deze uitdaging wel zitten?

Als grootste technische groothandel van Nederland zijn wij de schakel tussen klanten en leveranciers. Voor de ondernemer in jouw buurt tot multinationals in de bouw en industrie. Als marktleider leveren we meer dan 2 miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming én klimaattechniek.

Met nieuwe vormen van dienstverlening en slimme logistiek maken wij het verschil. We investeren continu in nieuwe online en offline oplossingen én in onze eigen ontwikkeling.

De Mogelijkmakers
Elke dag zetten wij alles op alles om uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met het beste materiaal. Met opgestroopte mouwen staan wij klaar. Voor iedereen die keihard werkt om Nederland slimmer en duurzamer te maken in een wereld die continu in beweging is.  Dat vraagt om aanpassingsvermogen en de wil om te leren. Haal het beste uit jezelf en bouw mee aan de duurzaamste groothandel in bouw en industrie. Wij zijn Mogelijkmakers, heb jij het ook in je?

Cultuur
We hebben lef, durven nieuwe uitdagingen aan en passen ons aan om de toekomst mogelijk te maken. We werken hard en geloven in gelijke kansen voor iedereen. Met een veilige werkplek en goede arbeidsvoorwaarden zorgen we ervoor dat je met plezier en fit aan het werk kan gaan. Onze Mogelijkmakers zijn professioneel, gedreven, leergierig, gezellig, sociaal en open. Heb jij het in je?