Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO/WO SALESTOPPERS GEZOCHT!!

Functie Junior Accountmanager
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van de ervaring.

Taakomschrijving

Je bent klaar om de volgende stap in je salescarrière te zetten bij een van de snelst groeiende kantoorautomatiseerders van Nederland. Je weet heel goed wat jouw specifieke vaardigheden en capaciteiten zijn en maakt die graag in alle vrijheid te gelde. Je bent in staat om de verantwoordelijkheid te nemen die bij die vrijheid komt kijken en je kunt uitstekend samenwerken. Je ambities voor jezelf, maar ook voor je team, liggen enorm hoog. Je deelt de kennis die je hebt graag met je collega’s, om samen tot nog betere resultaten te komen. Je kunt de volledige documentprocessen van je klanten goed overzien en je kunt bedrijfsprocessen vertalen naar de juiste oplossingen. En het allerbelangrijkst: je bent een harde werker, maar verliest daarbij het plezier in je werk niet uit het oog.

De functie-eisen:

-Minimaal HBO-student, bij voorkeur in een commerciële richting; -Minimaal 1-2 jaar ervaring in een commerciële functie; -Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse als in de Engelse taal; -Klant- en resultaatgericht, waarbij oprechte aandacht en klanttevredenheid de brandstof zijn voor expansie en “cross sell”; -Belangrijke competenties: overtuigingskracht, resultaatgerichtheid, proactieve houding en communicatief sterk

Dit ga je doen:

Jij gaat als stagiair(e) bij dit bedrijf kennismaken met de unieke aanpak van dit bedrijf op het gebied van business-to-business leadgeneratie.

Binnen het operationele en commerciële gedeelte van de stage ga jij prospects/bedrijven benaderen en zakelijke gesprekken voeren op management en directieniveau. Je zal tijdens het gesprek goed moeten inventariseren welke behoeftes/wensen er zijn om vervolgens een afspraak in te plannen voor de accountmanagers. Hiermee sta je dus aan het begin van een zakelijke relatie.

Hiernaast zullen wij je meenemen in het gehele proces van onze commerciële activiteiten. De diversiteit van onze activiteiten worden belicht gedurende je stage, zo wordt je meegenomen in de sales, marketing en commercie van dit bedrijf.

De kerntaken:

  • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van je verkooptargets met de focus op het MKB.
  • Het genereren van nieuwe afspraken voor onze Accountmanagers
  • Het vertalen van klantwensen in concrete oplossingen;
  • Rapporteren o.b.v. forecasting & plan van aanpak
  • Bijwonen van zakelijke bijeenkomsten
  • Bijwonen salestrainingen, producttrainingen (gesprekstechnieken, salesvaardigheden etc.)
  • Overige werkzaamheden gerelateerd aan optimaliseren van de operatie en de successen die we samen gaan boeken.

Dit zijn je directe collega's Je komt te werken in een ambitieus team van zelfstandige & ondernemende professionals, die net als jij op hun vrijheid zijn gesteld, maar die ook altijd voor je klaarstaan om je te helpen. Samen zijn we meer dan de som van onze delen. Opgedane inzichten worden met elkaar gedeeld en successen worden gevierd tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Je standplaats zal ons kantoor in Amsterdam zijn. We hebben een open cultuur en we doen tussen de bedrijven door gezellige dingen met elkaar, zoals bedrijfsuitjes.

Wat hebben wij jou te bieden? dit bedrijf biedt je de mogelijkheid om je salescarrière te lanceren in een informele werkomgeving waar het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid niet alleen wordt gewaardeerd, maar zelfs een vereiste is. Je komt te werken bij een ambitieuze groeiende onderneming, die opereert in de voorhoede van zakelijke innovatie. We bieden een mooie stagevergoeding met aantrekkelijke bonussen, laptop, mobiele telefoon.

dit bedrijf is een dynamische leverancier van printers, multifunctionals, software-oplossingen, cloud computing-oplossingen. Wij zijn merkonafhankelijke adviseurs met méér dan 15 jaar ervaring in ons vak. Op het gebied van afdrukapparatuur doen wij dit uitsluitend met wereldmerken waaronder Konica Minolta en Sharp. We hebben ons ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner, gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van een breed scala aan printomgevingen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren