Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO/WO stage communicatie en recruitment

Functie Communicatie en recruitment
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam-Duivendrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking €400 voor full-time

Taakomschrijving

Ik ben Casper Stubbé en zal je begeleider zijn als je bij dit bedrijf stage loopt. We zijn opzoek naar twee stagiairs, voor ondersteuning in communicatie, recruitment en sales. Vanaf 1 november zijn we bezig met het opzetten van dit bedrijf. Dat doe ik samen met Bernard Candel en Henk van Essen, alle drie ervaren en succesvolle ondernemers. In een startend bedrijf gebeurt veel: eerste klanten, eerste kantoor, eerste communicatie, zoals een website en een bedrijfslogo. We zijn nu net klaar met de website en huisstijl en zijn klaar om komende maanden de markt te bestormen en daar zoeken we de hulp voor van twee stagiairs. Een ding weet je zeker, bij ons ga je op een prettige manier veel leren.

Wie we zoeken We zoeken twee stagiairs die vaardig zijn in communicatie en recruitment en in een professionele context zichzelf willen ontwikkelen. Lijkt het je leuk om een startend bedrijf mee te helpen opbouwen? En hou je van werken in een klein team? Het betekent veel autonomie en eigenaarschap over je eigen projecten en veel samenwerking en overleg met mij, je begeleider.

Wat je van ons mag verwachten Goede begeleiding en nauwe samenwerking in het uitvoeren van je projecten. In een startend bedrijf is het snel kiezen, bouwen en afstemmen. Een stagevergoeding van €400 per maand voor 40uur werken. Minimum is 32uur. Als onderdeel van ons team zorgen we ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ruimte om jezelf te zijn als je bij ons aan het werk bent. Ethiek is voor ons niet een bijzaak, maar een prioriteit in onze bedrijfs strategie. We zorgen voor een prettige werkomgeving, gezonde lunches en een goede balans tussen werk en plezier maken. Ook doen we geen zaken met bedrijven waar we zelf niet achterstaan. We zullen goed naar je luisteren naar je eigen motivatie, kwaliteiten en leerbehoeften. We zoeken niet alleen in onze opdrachten naar prestaties en voldoening, we ondersteunen ook elkaar daarin. Voorwaarden HBO/WO opleiding aan het doen of net afgerond Minstens vier dagen beschikbaar voor minstens vier maanden Affiniteit met communicatie, recruitment, sales en persoonlijke ontwikkeling Je herkent jezelf in de persoon die we zoeken Hoe verder Stuur je CV en motivatiebrief naar casper@titans.nu voor 1 februari en we laten je zsm weten of je bij ons op gesprek kunt langskomen.

Werkzaamheden

  • Communicatie
  • Recruitment
  • Opleiding ontwerpen

Gewenste profiel

  • HBO/WO communicatie en/of recruitment
  • Vaardig in NL en Eng schriftelijke communicatie

Wat bieden wij

  • Veel aandacht, veel ruimte, veel leren
  • Professionele context
  • Klein team met veel begeleiding en samenwerken

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren