Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Heb je de ambitie om meer te leren op het gebied van Online marketing communicatie, content management en customer journey? Dan zit je helemaal goed bij ons!

Functie Stagiair Online Marketing
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Luchthaven Schiphol
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Stagevergoeding van €400,- bruto per maand.

Taakomschrijving

American Express is één van 's werelds grootste en meest toonaangevende organisaties op het gebied van betaalkaarten en reis gerelateerde diensten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. American Express opereert wereldwijd in 180 landen met een personeelsbezetting van 56.000 mensen wereldwijd.

Stage lopen bij American Express, betekent een leerzame periode bij een gerenommeerd A-merk en bij één van de beste werkgevers van Nederland.

Als stagiair(e) Online Marketing bied je ondersteuning aan het Marketing Team dat verantwoordelijk is voor bestaande klanten. Onze missie is om memorabele ervaringen te creëren voor onze kaarthouders.

Je helpt mee met het en opzetten van campagnes, homepage & contentbeheer – en ook het aansturen van bureaus die ons hierbij ondersteunen – en customer journey optimalisatie, o.a. door event-based marketing.

Ben jij creatief en heb je passie voor premium marketing? Ben je zelfstandig, gedreven, leergierig en wil je ervaring op doen binnen een ambitieus marketing team? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Werkzaamheden

 • Online contentbeheer- en flow optimalisatie
 • Homepage beheer, zorgen voor de juiste content (zoals banners) op het juiste moment
 • Creëren van landingspagina’s voor diverse campagnes
 • Optimaliseren van online flow o.b.v. gedrag klanten (data based)
 • Onderzoek naar customer journey optimalisatie; hoe kunnen we onze nieuwe klanten nog beter verwelkomen en hoe zorgen we ervoor dat we toegang tot relevantie informatie geven voordat de vraag bij de
 • Andere ondersteunende werkzaamheden op het gebied van marketing, zoals het opvragen van data voor campagnes, briefen van bureaus waarmee wij werken en begeleiden van nieuwe updates aan website of Ap

Gewenste profiel

 • In de eindfase van zijn/haar HBO of WO opleiding is in de richting (online) marketing/communicatie, die graag werkervaring wil opdoen bij een toonaangevend internationaal A-merk
 • Basis analytische vaardigheden bezit om fact-based verbeteringen door te kunnen voeren
 • Uitstekende beheesing van de Engelse en Nederlandse taal
 • Ervaring met content management systemen/bouwen van websites

Wat bieden wij

 • Een fulltime stage met afwisselende werkzaamheden in ons Marketing team
 • Stagevergoeding van 400,- bruto per maand

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met René van den IJssel (Interim Corporate Recruiter), per telefoon 06 53 67 2081.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren