Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Het Concertgebouw zoekt een stagiair(e) Planning in Amsterdam

Functie Stage afdeling Planning
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 273
Salaris opmerking Op basis van een 38-uur werkweek (inclusief reiskostenvergoeding).

Taakomschrijving

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot één van de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. Het Concertgebouw heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden. Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80% concerten) en ruim 700.000 bezoekers van concerten, educatieprojecten en besloten evenementen per jaar behoort Het Concertgebouw tot de drukst bezochte concertzalen ter wereld. Het Concertgebouw Café trekt daarnaast jaarlijks ruim 100.000 bezoekers. Sinds de oprichting is Het Concertgebouw een privaat gefinancierde kunstinstelling met een rijke traditie op het gebied van (concert)sponsoring en fondsenwerving. Slechts 5% van de inkomsten is afkomstig van subsidie. Voor meer informatie: www.concertgebouw.nl.

Afdeling planning De stagiair(e) loopt mee op de afdeling Planning, onderdeel van afdeling Hospitality. De duur van de stage is min. 5 maanden. De werktijden zijn van 9:00 tot ca. 17:00 uur van maandag t/m vrijdag. Je komt te werken in een gezellig en jong team, bestaande uit 3 collega’s, waar ruimte is voor eigen initiatief, ideeën en evt.. een stage-opdracht of (afstudeer)onderzoek.

`Hoofdtaken De stagiair(e) verricht een aantal vaste taken ter ondersteuning van de afdeling Planning, zoals het beantwoorden van vragen, het verwerken van ruilingen en ziekmeldingen vanmedewerkers, het maken en uitwerken van de wekelijkse roosters voor o.a. de Horeca/garderobe- en Cafémedewerkers, suppoosten en rondleiders. Daarnaast is werving en selectie, introductie en evaluatie van nieuwe Horeca/garderobemedewerkers onderdeel van het takenpakket. Kortom, een afwisselende en verantwoordelijke functie!

Schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae richten aan: solliciteer via de Sollicitatiebutton!

Werkzaamheden

  • (Zie korte inleiding hierboven)

Gewenste profiel

  • Je bent initiatiefrijk en weet van aanpakken
  • Je volgt een MBO of HBO-opleiding, voorkeur gaat uit naar de opleidingen HHS, FM, HRM of SBRM.
  • Je hebt horeca-ervaring
  • Je bent initiatiefrijk en weet van aanpakken
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • Je bent accuraat en communicatief

Wat bieden wij

  • De stagevergoeding bedraagt € 273,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (inclusief reiskostenvergoeding).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. De concertzaal heeft een grote...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »