Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair(e) op de HR-afdeling bij De Brauw Blackstone Westbroek

Functie HR-stagiair(e)
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je ontvangt een stagevergoeding en reiskostenvergoeding

Taakomschrijving

Bij De Brauw zoeken wij een enthousiaste, doortastende stagiair(e) die ons HR-team komt versterken. De nadruk van de stage komt te liggen op het professionaliseren van onze (relatief nieuwe) HR-servicedesk. Hiervoor zoeken wij een breed geïnteresseerde HBO- of WO-student in de eindfase van zijn/haar studie, die het leuk vindt om processen te optimaliseren.
Studierichting: bijvoorbeeld Organisatiewetenschappen, HR of Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Werkzaamheden

 • De nadruk van de stage komt te liggen op het professionaliseren van de (relatief nieuwe) HR-servicedesk.
 • Doel van deze desk is om medewerkers van De Brauw snel en juist te voorzien van antwoord op hun vragen en verzoeken aan de afdeling HR. Denk hierbij aan vragen over arbeidsvoorwaarden, pensioen enz.
 • Wij zijn op zoek naar een student die het proces en de werkinstructies voor deze desk wil verbeteren. Dit betekent dat hij/zij zelf ook de desk bedient.
 • Daarnaast nodigen wij de stagiair(e) uit de kennisbank die hiervoor gebruikt wordt verder aan te vullen en onderzoek te doen naar de tevredenheid over deze interne dienstverlening.
 • Tevens wordt de stagiair(e) in de gelegenheid gesteld het bedrijfsleven te verkennen en deel uit te maken van een HR-afdeling binnen de top van de juridische dienstverlening.

Gewenste profiel

 • Wij zoeken een HBO- of WO-student in de eindfase van zijn of haar studie.
 • Je studierichting is relevant voor deze stage-opdracht, bijvoorbeeld Human Resources, Organisatiewetenschappen, of Arbeids- en Organisatiepsychologie.
 • Je bent resultaatgericht en vindt het leuk om processen te optimaliseren. Je bent dus analytisch en nieuwsgierig.
 • Omdat binnen het team voor een groot gedeelte generalistisch werken, is het belangrijk dat je een brede interesse hebt op het gebied van HR.
 • Daarnaast heb je affiniteit met de zakelijke dienstverlening en ben je in staat te sparren met de HR adviseurs.

Wat bieden wij

 • Naast een interessante, brede stage-ervaring bij een groot internationaal advocatenkantoor, ontvang je van ons een stage- en reiskostenvergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is an international law firm that is deeply rooted in the Netherlands. De Brauw advises more than 70% of the largest multinationals with headquarters in the Netherlands. De Brauw specia...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »