Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HR Stage in Hilversum

Functie Stagiair(e) HRM
Opleidingsniveau HBO
Locatie Hilversum
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 7 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wat ga je doen? Jij gaat meewerken op de afdeling Human Resources. Hierdoor leer je alle facetten van het mooie HRM vak beter kennen! Je wordt verantwoordelijk voor meerdere processen op de afdeling. Het doel is dat je aan het einde van je stage volledig kan meedraaien. Je krijgt daardoor te maken met projecten om het huidige beleid te verbeteren. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de theorie van jouw opleiding in de praktijk toe te passen. Mede hierdoor is er veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Een greep uit jouw dag als Stagiair(e) HRM: In de ochtend kom je binnen via de receptie en je gaat naar jouw werkplek. Je start op met het beantwoorden van vragen van medewerkers. Je gaat verder met het beoordelen van CV’s voor een vrijgekomen vacature. Je bespreekt deze met de betrokken manager en vervolgens koppel je dit terug naar de kandidaten.

In de middag ga je aan de slag met het verwerken van de follow up gesprekken die je de week ervoor gevoerd hebt, zodat je daar verbeterpunten kan uithalen en deze kan verwoorden naar aangepaste beleid. Je eindigt je dag met het opmaken van een contract voor een nieuwe medewerker.

Om succesvol te zijn in deze functie… … ben je een derdejaars student van de opleiding HRM. Daarnaast vind je het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en schroom je niet om dingen aan te pakken.

Wij worden extra blij als je het beste uit je stage haalt voor VSH en jouzelf, en je graag nieuwe dingen wilt leren.

Wat kun je verwachten? Als stagiair(e) op de afdeling HR ondersteun je de afdeling bij de afhandeling van alle voorkomende zaken. Daarnaast ondersteun je leidinggevenden tijdens sollicitatiegesprekken en organiseer je diverse personele activiteiten (jubilea, afscheid, introductiedagen, etc.). Uiteraard ontvang je een passende vergoeding.

Wil jij met jouw kennis en kunde als belangrijke spil bijdragen aan het productieproces van VSH? Solliciteer dan direct!

Stuur een sollicitatie naar vacatures@vsh.nl !

Gewenste profiel

  • Bij de start van je stage zit je in het derde jaar van je HBO opleiding in de richting HRM/Bedrijfskunde.
  • Bij voorkeur heb je al enige administratieve ervaring.
  • Je bent gewend met geautomatiseerde systemen te werken (MS office, Personeelsinformatiesysteem) en je steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken maar schroomt niet om, indien nodig, om hulp te vragen.

Wat bieden wij

  • Een leuke uitdagende stageplaats op een HRM afdeling bestaande uit een 3-tal medewerkers.
  • Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren