Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HR Werkervaring opdoen binnen in een dynamische organisatie

Functie HR Support medewerker
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Sassenheim
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van je opleiding en het studiejaar waarin je zit, zal jouw stagevergoeding worden vastgesteld.

Taakomschrijving

Wat ga je doen?

Jouw stage als trainee HR support: Ruim 20.000 medewerkers verdeeld over 4 cao’s en 5 Business Units. Dat betekent een heleboel vragen op personeelsgebied!

Als trainee HR support werk je mee in een team dat verantwoordelijk is voor de ondersteuning van ons lijnmanagement en de HR-teams in de lijn voor wat betreft HR-gerelateerde vragen en procedures. HR Support is het eerste aanspreekpunt en verstrekt op operationeel niveau HR-gerelateerde informatie. Ze zoekt zaken uit, informeert en adviseert. Tevens faciliteer HR Support het lijnmanagement en de HR-teams in de lijn door de uitvoering van standaard HR werkzaamheden. Het team bestaat uit specialisten met elk kennis op het gebied van één van de cao’s waar wij mee werken, maar ook voldoende kennis van de overige cao’s om, indien nodig, werkzaamheden van collega’s over te nemen. Je komt te werken in een team van zo’n 12 HR support medewerkers en je rapporteert aan de manager HR support.

Wat wij je bieden: Onze afdeling Je komt te werken met gezellige collega’s binnen een informele werksfeer. Onze cultuur is te omschrijven als open, daadkrachtig, no nonsens en vindingrijk. Met zijn allen gaan we ervoor en vinden we het leuk om jouw wegwijs te maken in de HR wereld!

Verwacht echter geen gespreid bedje. Na de invoering van Profit (Afas) hebben wij onze ondersteunende HR afdelingen opnieuw ingericht en zijn wij op dit moment onze processen verder aan het optimaliseren. Hier verwachten wij ook van jou een bijdrage in. Dus zonder zelfstandigheid en initiatief te tonen red je het niet bij ons.

Wij bieden een interessante stage in een groeiend bedrijf

Marktconform stagevergoeding Standplaats: Sassenheim

Wil jij werkervaring opdoen binnen een grote retailorganisatie waar je met HR specialisten mag samenwerken en leren, dan is dit de werkomgeving voor jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren