Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HRM Profielen zoekt organisatietalent met commerciele aanleg (omg. Arnhem/Nijmegen)

Functie Stage
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Ressen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 7 - 11 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 750

Taakomschrijving

Een echt uitdagende stageplaats, waarbij je veel praktijkervaring gaat opdoen. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jouw ideeën in te brengen en te implementeren in onze dienstverlening.

Wat ga je doen?

We gaan een nieuw label opstarten en je helpt ons bij alle voorkomende werkzaamheden die hierbij komen kijken. Je kunt hierbij onder andere denken aan: - Oplossen van allerlei soorten klantvragen, zowel via chat/mail als telefoon - Het bijhouden van de website en diverse social mediakanalen - Het onderhouden van (proactief) klantcontact - Ondersteunen bij en bijhouden van het CRM-systeem - Uitvoeren van diverse voorkomende administratieve werkzaamheden.

Wat leer je zoal?

  • Als allrounder leer je de dagelijkse praktijk kennen van een online assessment- en trainingsbureau
  • Je leert hoe je assessments kunt toepassen bij deelnemers
  • Je leert de theorie van de assessments te vertalen naar de dagelijkse praktijk van onze doelgroepen (denk hierbij o.a. aan trainers/coaches/loopbaanbegeleiders)
  • Je wordt opgeleid tot asssessmentprofessional

Bijzonderheden stageplek

  • Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van € 750,-
  • Na afloop van de stageperiode, bij gebleken geschiktheid, bestaat de mogelijkheid op een vaste aanstelling
  • Het invullen van de eigen gedrag- en drijfverenassessment is onderdeel van de selectieprocedure

Wat vragen we? Wat zoeken we?

Iemand die van aanpakken weet. Die niet op zijn/haar mondje gevallen is en een commerciële inslag heeft. Je bent resultaatgericht, denkt graag out-of-the-box en bent flexibel in je opstelling.

Je hebt een proactieve werkhouding, ziet zelf werkzaamheden die je kunt doen en je hebt een echte hands-on mentaliteit. Je kunt, met de juiste begeleiding, goed zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk dat je werkt klopt, en je hebt oog voor details. Je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend in woord en geschrift.

In het contact met klanten en collega’s ben je spontaan en klantvriendelijk. Je bent positief in je bewoording en denkt graag met de ander mee in mogelijkheden en oplossingen. Je bent niet bang om (kritische) vragen te stellen, om zo samen tot het beste resultaat te komen. Een echte aanvulling voor ons team dus!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren