Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Human Resource Management Stagiair(e)

Functie Stagiair - Human Resource Management
Education level HBO
Location Ouderkerk aan de Amstel
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf in Ouderkerk aan de Amstel is wereldwijd actief op het gebied van inspectieapparatuur en machinebesturingen voor de staal- en aluminiumindustrie. Momenteel werken ongeveer 40 mensen bij Lismar. Wij zijn momenteel op zoek naar een stagiair voor 3 dagen in de week. Binnen Lismar is de Human Resource Manager in samenwerking met de Managing Director verantwoordelijk voor het HR beleid. In verband met een aantal projecten op HR gebied hebben wij een mooie gelegenheid voor een HRM stagiair om werkervaring op te doen.

Onder begeleiding van de Human Resource Manager zal de stage in ieder geval bestaan uit een aantal basistaken zoals verlof- en verzuimregistratie in het online systeem Pnet van ADP, uitvoeren van het BOP (Bedrijfsopleidingsplan) m.b.t. zowel interne, als externe opleidingstrajecten. Je bent vraagbaak m.b.t. arbeidsvoorwaarden, CAO, pensioen, (sociale) wetgeving en overige regelingen zowel voor management als medewerkers. Het meedenken over mogelijke verbeteringen in procedures en/of organisatiestructuren is gewenst.

Een aantal HR projecten die in de tweede helft van 2014 spelen:

  • Het maken van functieomschrijvingen en functie-indeling conform de richtlijnen vanuit het Handboek Functie-indeling van de Metaalunie.
  • Opzetten van een eigen LISMAR salarisgebouw
  • Verder integreren van het gebruik van het POP formulier tijdens de functioneringsgesprekken

Mogelijke andere projecten:

  • Een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren
  • Herstructureren van de personeelsdossiers, zowel digitaal als hardcopy
  • Werving & selectie inclusief inwerkprogramma verbeteren
  • Werkkostenregeling

Meerdere van deze projecten kunnen onderdeel worden van de stage waarbij sommige werkzaamheden onder begeleiding van de HR Manager dan zelfstandig uitgevoerd moeten worden. In overleg met de stagiair(e) kan de invulling van de stage bepaald worden waarbij ook gekeken zal worden naar de stage-eisen vanuit het opleidingsinstituut.

De stagiair(e) die wij zoeken is enthousiast, sociaal vaardig, verantwoordelijk, denkt en werkt zelfstandig, heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal en heeft enige interesse of affiniteit met techniek. De stagiair(e) volgt een HBO opleiding richting P&O/HRM en is parttime beschikbaar voor 3 tot 6 maanden, start halverwege augustus of halverwege september.

LISMAR valt onder de CAO Metaalbewerkingsbedrijf en biedt een stagevergoeding die marktconform is. De cultuur van het bedrijf is betrokken, dynamisch, innovatief en resultaatgericht. LISMAR biedt een prettige werkomgeving met flexibiliteit, collegialiteit en korte communicatielijnen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf in Ouderkerk aan de Amstel is wereldwijd actief op het gebied van inspectieapparatuur en machinebesturingen voor de staal- en aluminiumindustrie. Momenteel werken ongeveer 40 mensen bij...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »