Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

ICT Afstudeerstage bij Capgemini

Functie ICT Afstudeerder
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Als afstudeerder bij Capgemini krijg je volop de kans mee te kijken in de keuken van een internationale organisatie met de allure die daarbij hoort. Bij ons ervaar je een open sfeer, waar team spirit, vertrouwen, vrijheid en bovenal plezier voorop staan. Het is dus niet alleen interessant om bij ons je afstudeerproject uit te voeren, het is ook nog eens hartstikke leuk. Capgemini kent drie services: Consulting Services dat organisaties helpt veranderen en beter laat presteren, Technology Services waarin al onze ICT-expertise is verankerd en Outsourcing Services dat klanten op afstand ondersteunt met business- en ICTdienstverlening.

De afstudeeropdracht zal bestaan uit het uitvoeren van een afstudeeronderzoek conform de eisen die hiervoor gesteld worden door je eigen opleiding. Je krijgt goede begeleiding van ervaren Consultants. Daarnaast kun je met al je vragen terecht bij ons stagebureau.

Graag ontvangen we je CV met daarin de huidige status van je studie, een korte motivatie, voorstel voor een onderzoeksopdracht en een gemiddeld cijfer van de laatste fase van je studie.

Afstuderen bij Capgemini betekent bijna altijd dat wij de intentie hebben om jou een interessante loopbaan aan te bieden als je klaar bent. Daarom is het met positief resultaat afsluiten van onze selectiedag voorwaarde om een afstudeeropdracht te gaan uitvoeren.

Interesse?

Solliciteer dan direct via onze vacature of neem voor meer informatie telefonisch contact op met Lotte Koning via 030 689 1659.

Werkzaamheden

  • De afstudeeropdracht zal bestaan uit het uitvoeren van een afstudeeronderzoek conform de eisen die hiervoor gesteld worden door je eigen opleiding.

Gewenste profiel

  • Je zit in de afrondende fase van een studie op het gebied van ICT, zoals Informatica of informatiekunde aan een van de Nederlandse hogescholen of universiteiten.
  • Of je bent bijna klaar met een Master in een Bedrijfseconomische, Bedrijfskundige of Technische richting.
  • Je bent een gedreven student en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging om je carrière een goede start te geven. Dit binnen een domein dat de komende jaren sterk in de belangstelling zal staan.
  • Je hebt de ambitie om jezelf binnen je vakgebied verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij

  • Een interessante, open werkomgeving met de mogelijkheid kennis te maken met Capgemini als organisatie en als potentiële werkgever.
  • Een stagevergoeding van € 500, - bruto per maand.
  • Gebruik van een laptop gedurende de looptijd van de stageopdracht.
  • Anderhalve betaalde verlofdag per maand.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Met meer dan 130.000 mensen in ruim 40 landen is Capgemini wereldwijd een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. In 2013 rapporteerde Capgemini ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »