Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

ICT PROCESS ENGINEER MET COMMUNICATIE SKILLS

Functie ICT SERVICE ENGINEER
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Een aantrekkelijke stagevergoeding maakt deel uit van deze stage overeenkomst, welke afhankelijk is van kennis, inzet en motivatie.

Taakomschrijving

X-SYSTEMS op de campus van het The Hague Security Delta, dat is de plek waar het allemaal samenkomt: van R&D (Research & Development) tot het uitzetten van de daadwerkelijke productie processen. Van de verschillende afdelingen kom jij terecht bij de afdeling “Finishing Touch”. En daar gaat het niet bepaald om de echte finishing touch, want het gehele proces moet dan nog beginnen. Van A tot Z dus, onderzoek je het volledige ontwikkelings-, integratie-, inspectie-, en beproevings traject. Met behulp van jouw brede kennis van technologie en communicatie skills onderzoek en analyseer je het proces, de gewenste doelen en het product (integratie). Waarna je ook de manual schrijft voor het (klant)gebruik van het product. Dit kan ook in samenspel met een collega gedaan worden.

Dankzij jouw brede kennis van technologie assisteer je ook mee in het onderzoek naar de haalbaarheid van ideeën en ontwerpen en de uitvoering daarvan. Waarvoor je uiteraard gebruikmaakt van de modernste en meest geavanceerde tools.

Je bent dus de levende schakel tussen het R&D Team, de Product - en Sales Manager en de Support Afdeling.

Dit alles gebeurt uiteraard in teamverband, maar ook het zelfstandig werken wordt zeer op prijs gesteld.

Wat verwachten wij van jou?

In het midden van de keten staan, dat kan eigenlijk alleen als je van iedere afdeling iets weet en daarin ook interesse hebt. Daarom denken wij aan iemand studerend voor ICT Service Management, Mechanical Engineering, Technische Bedrijfskunde of Mechatronica.

Durf je deze uitdaging aan?

  • Overtuig je anderen met jouw motivatie en gedrevenheid
  • Is je analytisch en conceptueel denkvermogen sterk ontwikkeld
  • Werk je goed zelfstandig, maar heb je ook een sterke teamspirit

Gewenste profiel

  • Uitstekend Nl en EN. analytisch en conceptueel denkvermogen, zelfstandig kunnen werken.

Wat bieden wij

  • Een veelzijdige functie waar je veel kunt leren Voldoende ruimte voor eigen inbreng Een jong en gedreven team Gezellige vrijdagmiddagborrels

X-Systems B.V. zet in op innovatie, en wij zijn niet bang voor nieuwe zijpaden. Zijpaden die inmiddels al weer hoofdpaden zijn geworden. Wil jij meedoen aan dit proces?

Solliciteer dan direct en stuur een c.v. met motivatiebrief naar: terry@x-systems.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren