Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

ICT Stagiairs gezocht

Functie ICT Stagiairs
Education level HBO
Location Amstelveen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Bij het ontbreken van een OV-kaart voor door-de-week worden reiskosten vergoed. Voor sollicitaties kan je ook reageren op het volgende email-adres: c.karten@flexitude.nl

Taakomschrijving

Voor verschillende opdrachten binnen hetzelfde bedrijf zijn wij opzoek naar ICT stagiairs in de richting van .net of PHP/Magento.

Het stagebedrijf is specialist op het gebied van Retail, Distributie en Management Software oplossingen. Op basis van een jarenlange ervaring zijn een aantal complete producten ontwikkeld die de juiste richting en actie voor verkoop, logistieke en management rapportage processen aangeven. Naast de complete producten zoeken ze altijd nieuwe uitdagingen door de ontwikkeling van maatwerkapplicaties voor haar klanten. Die klanten zijn actief in verschillende branches als de zorg, logistiek, retailbranche, voedingsmiddelenindustrie, overheidsinstellingen en financiële dienstverlening. Verder variëren zij van eenmanszaken tot internationale organisaties.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van software ontwikkeling en zij onderscheidt zich van andere software ontwikkelaars door de klantgerichte aanpak en de minimale overhead, waardoor de producten en diensten voor scherpe prijzen kunnen worden geleverd. De software ontwikkeling omvat een breed scala aan expertises als het ontwikkelen van Windows applicaties, webapplicaties, databasecommunicatie en Business Intelligence (BI) oplossingen.

Wat omvat de opdracht?

Afhankelijk van de bij de student aanwezige kennis, ervaring en ambitie wordt een zo optimaal passend mogelijk project binnen het bedrijf gezocht. Liefst, maar dat is afhankelijk van de omstandigheden, in een projectteam met andere studenten. Binnen het project wordt een rol toegewezen die kan variëren van het uitvoeren van een technisch onderzoek of een haalbaarheidsstudie tot en met programmeren en testen van de te realiseren oplossing.

Werkzaamheden

  • Per stagiair wordt een zo optimaal passend mogelijk project binnen het bedrijf gezocht.

Gewenste profiel

  • Je moet interesse of affiniteit hebben met een van de volgende onderdelen:
  • Windows applicaties, webapplicaties, databasecommunicatie, warehouse management systemen,
  • Content management systemen (CMS), Customer Relation Management systemen (CRM) en Business Intelligence (BI) oplossingen.
  • Enige kennis van programmeren (bijvoorbeeld met PHP, liefst Magento, Javascript, JQuery of MySQL) is een vereiste.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Flexitude is een professionele uitzendorganisatie die vanuit een solide basis en achtergrond bemiddelt in functies, die aan de vormgeving van de flexibele vraag beantwoordt. Voor de kleine en mi...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »