Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

IMPROVERS ZOEKT EEN STAGIAIR BUSINESS & MANAGEMENT IT

Functie Stagiair Business & Management IT
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

IMPROVERS ZOEKT EEN STAGIAIR BUSINESS & MANAGEMENT IT

Zoek je een stageplek waar je flinke sprongen in je prille IT carrière kunt maken? Dan hebben we bij dit bedrijf een geweldige meewerkstage voor je.

Hier ga je werken

dit bedrijf is een jong, snelgroeiend bedrijf waar zelfstandige salesprofessionals via een online platform aan verkoopopdrachten werken. We noemen deze professionals Partners en ze hebben maar één doel: deals sluiten voor onze Adverteerders. Elke Partner krijgt betaald per sale. Dus hoe meer ze verkopen, hoe meer ze verdienen.

Je taken

Als stagiair Business & IT management help je mee bij de ontwikkeling van het dit bedrijf-platform, dat uit verschillende onderdelen bestaat: van een orderportal tot Salesforce; van een callcentersysteem tot wallboards, Wordpress, API-koppelingen en nog veel meer. De taken zijn uiteenlopend waardoor je de kans krijgt om je op verschillende vlakken te ontwikkelen. Je werkt in een team van ervaren productmanagers, data-analisten, database-experts en projectmanagers. Samen zorgen jullie ervoor dat het platform onderhouden, uitgebreid en verbeterd wordt. Het platform is superbelangrijk voor ons bedrijf, jouw bijdrage dus ook!

Dit ga je doen

Om te beginnen leer je onze systemen, software en apps goed kennen. Vervolgens definieer je samen met een productmanager een change of project en help je met het coördineren, uitvoeren en testen ervan. Jij wordt mede aanspreekpunt van onze IT leveranciers en helpt mee dat de juiste dingen binnen de juiste tijd gebeuren.

Zo doe je dat

Je werkt mee aan ons dit bedrijf-platform op ons hoofdkantoor in Utrecht. Het kloppende hart van onze organisatie. Daar werk je mee in een team dat diverse projecten opzet en IT producten beheert en als er IT-zaken aangepakt moeten worden, is jouw primaire reactie: "Ik ga dit regelen!" Je pakt dingen snel, zelfstandig en op een creatieve manier op en zorgt ervoor dat het linksom of rechtsom gefixt wordt.

Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze student en hebt al veel basis IT-skills in huis. dit bedrijf heeft een online platform wat op veel vlakken technisch ingewikkeld en met andere producten verbonden is. Jouw uitdaging wordt om hierin het overzicht te bewaren. Ben jij ongelooflijk scherp op details; het type dat het allermeest leert door dingen te dóen én door te leren van mensen met veel ervaring? Ben je daarnaast óók nog een tikkeltje eigenwijs? (houden wij wel van!) Dan ben jij precies de student die wij zoeken!

  • Hbo opleidingsniveau
  • Student aan een IT vakopleiding
  • Ervaring met HTML en CSS
  • Affiniteit met IT en codeertalen
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Heel goed zelfstandig werken
  • Snel van begrip
  • Secuur
  • Creatief
  • Pragmatisch

Waarom zou je bij dit bedrijf stage komen lopen?

Als je een stageplek zoekt waar je als IT’er snel dingen voor elkaar krijgt, dan val je bij dit bedrijf met je neus in de boter. Je komt terecht in een jong bedrijf met jonge mensen met een open en informele sfeer. Je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je kunt. Verborgen agenda's hebben we hier niet. Bij ons is alles bespreekbaar en daarom geven we elkaar de nodige, opbouwende feedback waardoor we een nog betere organisatie kunnen worden. Kun jij tegen een stootje en kun je goed feedback geven en ontvangen, dan vind je bij dit bedrijf een prachtige stageplek voor de beste start van jouw carrière.

Eigenzinnig bedrijf

dit bedrijf is opgericht omdat we zagen dat het in de wereld van callcenters en telesales niet goed was geregeld. Salesmedewerkers die amper tien euro per uur verdienden, hoge overhead, lage kwaliteit en slechte output voor adverteerders.

Vanaf onze start in 2012 hebben we de markt flink wakker geschud. Want wat we doen is nogal onconventioneel: zelfstandige salesprofessionals (Partners) selecteren op kwaliteit en ze vergoeden op basis van prestaties. Salesopdrachten worden ingeschoten via ons online platform. Iedere Partner kan zijn eigen tijd indelen, alleen het resultaat telt.

Bij dit bedrijf werken 35 vaste medewerkers en meer dan 3000 Partners. We hebben drie locaties in Amsterdam, Groningen en Eindhoven waar Partners kunnen werken en genieten van onze inmiddels wereldberoemde catering.

Zullen we kennismaken?

Heb je zin in een meewerkstage bij dit bedrijf? Stuur dan je cv met motivatie naar solliciteer@improvers.nl ter attentie van Jonas de Munnik. Laat ons maar zien wat je te bieden hebt, dan ga je een stageperiode beleven die je niet snel meer vergeet.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »