Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Yoast

Yoast

Yoast is een snelgroeiend bedrijf vol internet enthousiastelingen. We zijn een startup met een goede internationale reputatie op het gebied van SEO en website-optimalisatie.
Meerdere keren per week publiceren we gratis blogs over SEO en web development op onze blogs. We organiseren MeetUps en spreken op conferenties. Bij Yoast zijn we erg community-minded en hebben we Open Source hoog in het vaandel staan. We ontwikkelen gratis en betaalde plugins voor WordPress en Drupal en zijn altijd op zoek naar nieuwe terreinen om ons op te ontwikkelen.

Ons bedrijf is constant in ontwikkeling, en we creëren veel nieuwe producten. Naast software verkopen we eBooks, online (SEO-)cursussen en SEO-consulten. We richten ons op de wereldwijde markt, met een focus op de VS. De ontwikkeling van deze producten gebeurt voor het overgrote deel intern, en is een echte team-effort. Ons team bestaat uit schrijvers, marketeers, developers en onderzoekers. Samen bouwen we aan nieuwe, innovatieve SEO-producten!

Als je bij ons stage wil lopen, stuur dan je CV en motivatie via het onderstaande formulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar jobs [at] yoast.com.