Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Interaction design beheeromgeving Tailormap

Functie Stagiair ontwikkelaar
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Huidig opleidingsjaar 1 , 2 , 3 , 4 of 5

Taakomschrijving

dit bedrijf ontwikkelt geavanceerde webapplicaties en zorgt ervoor dat gebruikers op elk moment zorgeloos gebruik kunnen maken van deze applicaties via internet. Wij onderhouden de webapplicaties op onze eigen servers (SaaS) of, naar keuze, op de servers van onze klanten. Geografische Informatie Systemen (GIS) zijn onze specialiteit, maar ook administratieve webapplicaties worden regelmatig door ons gerealiseerd.

dit bedrijf is een toonaangevende leverancier van Open Source geografische informatie systemen via het web. Een soort Google Maps maar dan beter. dit bedrijf levert veel aan overheden zoals provincies en gemeenten. Hierbij wordt het uitwisselen van informatie steeds belangrijker.

De stage heeft betrekking op het verbeteren van de gebruikerservaring van de beheeromgeving. Onze software wordt steeds meer gebruikt door mensen die minder ervaring hebben en de software minder intensief gebruiken. We willen uitzoeken welke aanpassingen haalbaar zijn om die nieuwe doelgroep tegemoet te komen.

Werkzaamheden

  • Interaction design

Wat bieden wij

  • dit bedrijf biedt een inspirerende omgeving met ervaren programmeurs die actief zijn in verschillende Open Source communities.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren