Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Interessante HBO/WO stage op de afdeling Quality Assurance bij McDonald's Nederland

Functie HBO stagiair(e) Quality Assurance
Education level HBO
Location Amsterdam-Zuidoost
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking De stagevergoeding bedraagt €350,- bruto per maand voor HBO studenten, en €450,- bruto per maand voor Universitaire studenten, o.b.v. 40 uur.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Quality Assurance is een onderdeel van de afdeling Supply Chain. Quality Assruance is verantwoordelijk voor het waarborgen van voedselkwaliteit en voedselveiligheid van producten vanaf leveranciers tot en met de McDonald's restaurants.

De afdeling Quality Assruance is verantwoordelijk voor: - Het waarborgen van voedselkwaliteit en voedselveiligheid van producten vanaf leveranciers tot en met de McDonald’s restaurants; - Opvolging van wettelijke normen; - Advies over reinigingsprocessen; - Goedkeuring en beheer van leveranciersproductspecificaties; - Controle van leveranciersproducten en advies aan restaurants over opslagen bereidingsprocedures; - Berekening voedingswaarden; - Advisering management McDonald's Nederland en Franchisenemers over diverse projecten en onderwerpen.

Werkzaamheden

  • Opzet van schoonmaakkaarten met behulp van de beschikbare interne informatie. De schoonmaakkaarten zijn een aanvulling op het bestaande schoonmaakplan.
  • Herordening van productspecificaties in nieuw softwaresysteem, update productspecificaties in overleg met leveranciers, berekening voedingswaarden met behulp van nieuw softwaresysteem.

Gewenste profiel

  • HBO/WO student
  • Basiskennis van Microsoft word en excel.
  • Persoonskenmerken: gedreven, enthousiast, zelfstandig en nauwkeurig.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een leerzame en veelzijdige meeloopstage. Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op de afdeling.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wie is er niet mee opgegroeid? McDonald’s. Misschien kom je zelfs nu je ouder bent nog regelmatig bij ons in het restaurant. In Nederland hebben we momenteel ruim 245 restaurants, waar in totaal zo...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »