Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Interessante MBO (S)PW Stage in Amsterdam gericht op Ontwikkeling Jonge kind (0-4 jaar)

Functie Pedagogisch medewerker MBO 3/4
Education level MBO
Location Amsterdam
Dagen per week 1, 2 of 3
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 24 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijfis een kinderdagverblijf in Amsterdam (Pijp, Rivierenbuurt en Baarsjes) waar hoogstaande kwalitatieve opvang wordt aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. We bieden de kinderen extra activiteiten aan zoals muziekles en yogales, en besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van het kind door het doen van ontwikkelingsgerichte activiteiten. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat de kinderen gezonde voeding krijgen. Al ons eten is daarom suikervrij en biologisch.

De opvang vindt plaats op 18 groepen op 13 verschillende locaties waar een veilig, warm en huiselijke sfeer centraal staat. Onze vestigingsmanagers zijn aanspreekpunt voor 3 รก 4 groepen en zijn altijd in de buurt! Voor meer informatie over onze organisatie kan je terecht op http://www.curiouskids.nl en kan je ons filmpje bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=NoYow1-WIwc&t=194s!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, lieve en actieve eerste-, tweede- en derdejaars PW niv. 3 en 4 stagiaires die de kneepjes van het vak willen leren op een van onze horizontale dreumes, peuter of peuterplus groepen.

Binnen de stage bij dit bedrijfleer je werken op de groep aan de hand van ons Pedagogisch beleid en Pedagogisch werkplan, welke is toegespitst op de specifieke leeftijdsgroep! Daarnaast ga je op de werkvloer aan de slag met het ontwikkeling-stimuleringsprogramma, leer je structuur aanbrengen in het dagritme, observeer je het gedrag van de kindjes, ga je op leuke uitjes, houd je de administratie bij en heb je goed contact met de ouders. In al deze taken ondersteun je de vaste pedagogisch medewerksters op de groep en zij begeleiden je hierbij!

Werkzaamheden

 • dagelijkse zorg voor kinderen
 • dagelijkse uitstapjes
 • Ontwikkelingsgerichte activiteiten bedenken en uitvoeren
 • Ruimte voor opdrachten vanuit de onderwijsinstelling
 • overzicht hebben op de groep
 • goede samenwerking met collega's
 • bijhouden van administratie
 • bijhouden van het ontwikkelingsproces van de kindjes

Gewenste profiel

 • Uitstekend in woord en geschrift in de Nederlandse taal
 • minimaal basisvaardigheid in het Engels en interesse om dit te oefenen
 • minimaal 18 jaar oud

Wat bieden wij

 • Stagevergoeding

Heb jij interesse in een leuke en leerzame stageplek bij Curious Kids?

Stuur dan je CV en motivatie naar personeel@curiouskids.nl! Tot snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijfis een kinderdagverblijf in Amsterdam waar hoogstaande kwalitatieve opvang wordt aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De opvang vindt plaats in een veilig, warm en huise...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »