Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Internationaal auteur en spreker zoekt stagiaire in Amsterdam

Functie PR en marketing op internationaal niveau
Education level WO
Location Amsterdam
Dagen per week 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Functieomschrijving: Ik, Tim van der Vliet (bedrijf: dit bedrijf) bied je een kans om op internationaal niveau je PR skills te laten zien. Vanuit een studio in Amsterdam Oud West ben je persoonlijk gebonden aan imagebuildingop op internationaal niveau en het vergroten van mijn naamsbekendheid. Dit houdt in mijn website beheren, met het email programma Mailchimp mails te versturen, en mijn social media te doen. Je gaat iig een keer mee naar London voor het bijstaan van mijn workshops (foto's maken en evt film). Je Engels is goed.

Google mijn naam voor mijn website en meer info...

Ik wil mij vol focussen op het schrijven van boeken, nieuwe artikelen die op grote internationale websites gepubliceerd worden. Meer speaking engagements regelen (UK en de USA), en het ontwikkelen van online cursussen.Voor alle andere dingen (zie hieronder) kan ik hulp gebruiken.

Ik werk nu met twee mensen in het buitenland samen (USA en Londen) en met een iemand in Amsterdam. Werktijden kunnen fleibel zijn maar wel minimaal 3 dagen per week.

Taakomschrijving: - Website beheer: nieuwe events, blogs op website zetten inc zoeken foto's vrij van gebruikersrechten, Tim in de media bijwerken. - Contact met internationale media websites zoals Huffington post en artikelen versturen. - Sturen van blogs en nieuwsletters naar email bestand met Mailchimp. - Posts schedulen op social media (FB, Twitter). Zie mijn facebook fanpage. Gewoon mijn naam intikken en dan is de zwart wit foto mijn fanpage. - Klankbord voor een Amsterdamse internationale schrijver die als droom heeft om de hele wereld over te reizen om dit bedrijf te verspreiden. - Meehelpen met online cursussen maken en passive website inkomen te genereren. - Editten teksten en evt herschrijven. - Creatief zijn met nieuwe idee├źn! - 3 dagen per week.

Voorwaarden: - Beheersing Engelse taal - Affiniteit met Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube en Twitter - Je bent een allrounder en werkt zelfstandig, en durft beslissingen te maken (fouten maken gebeurt als je creatief bezig bent). - Ervaring met Wordpress en Mailchimp is een pre - Fotograferen en editten foto's met iPhone apps. - Filmpjes maken en kunnen edittten een pre. - Je bent bereid om naar London te reizen. Met een beetje geluk ook verder :).

Als je durft te dromen en bereidt bent om op verschillende niveaus hands on actie te ondernemen ben je meer dan welkom om te reageren. Dank voor je applicatie!!! Groeten, Tim

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Tim van der Vliet is een internationaal gepubliceerde schrijver (In het Engels, Nederlands en in het Frans uitgegeven) en geeft workshops in Nederland, UK en USA. Zijn bedrijf, dit bedrijf, bied j...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »