Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Internationale afstudeerstage binnen een jong team

Functie Afstudeerstage Marktonderzoek
Opleidingsniveau HBO
Locatie Dordrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Ben jij niet bang om contacten te leggen? Ga jij het gat in de markt vinden waardoor B&S haar internationale export nóg verder uitbreidt? Dan hebben wij een interessante afstudeerstage voor jou… En ook nog eens binnen een jonge organisatie met supertoffe collega’s!

Hoe ziet jouw afstudeerstage eruit? Jij gaat een marktonderzoek uitvoeren voor een van onze Sales afdelingen. Wat kun je verwachten? Je kunt denken aan een export onderzoek naar de mogelijkheden binnen de industrial cateringmarkt in Afrika of de verkoop van levensmiddelen aan boord van cruiseschepen of andere bijzondere duty-free markten wereldwijd. Heb jij een beter idee voor jouw onderzoek? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?

Een opsomming van jouw CV - Jij hebt die echte hands-on mentaliteit. - Je volgt een commerciële/economische HBO opleiding. - Je komt uit de buurt van Dordrecht - Het is een pré als je stage- of werkervaring in het buitenland opgedaan. - Je spreekt vloeiend Engels. Een andere moderne taal extra beheersen, is een pré.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Een stagevergoeding van €350,- Uiteraard.
  • Een uitdagende stage binnen de grootste internationale handelsorganisatie van Nederland waarin je jezelf kunt overtreffen.
  • De kans om als starter een plekje te veroveren in het felbegeerde traineeprogramma.
  • Een goede werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Afwisseling. Geen dag is hetzelfde.

Wij willen dat je alles uit je stageperiode haalt, daarom ben jij 4 of 5 dagen op kantoor aan het knallen. Hierdoor kun jij écht indruk maken. Het is niet voor niets dat B&S International stagiaires aanneemt voor een startersfunctie. Maar eerst dat diploma binnen slepen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren