Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

(Internationale) marketing topper gezocht bij Japiecars in Rotterdam!

Functie Marketing
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

JapieCARS is een onafhankelijk bedrijf in de automotive branche die real-time markt- en trendinformatie over marktwaardes, (toekomstige) restwaardes en courantheden van gebruikte auto’s verzamelt. Werden auto’s voorheen door autodealers in- en verkocht op basis van ervaring, gevoel en historische data? Met Japie en zijn team van data scientists is dit dus verleden tijd.

Japie wil de beste zijn, is vernieuwend, levert de meest hoogwaardige data en heeft de ambitie om de internationale markt te veroveren. De technologie is land- en taalonafhankelijk waardoor dit ook goed te realiseren is.

Jouw uitdaging:

Om, in eerste instantie, Europa te veroveren zijn wij op zoek naar de beste (internationale) marketing topper die voor ons gaat onderzoeken waar wij onze software het beste eerst kunnen uitrollen. Wij willen van jou weten welk land(en) commercieel gezien het interessants is, wat we nodig hebben om deze markt te betreden en wat ons dat gaat kosten. Kortom een helder plan met een duidelijk advies. Wij verwachten geen kwantiteit maar kwaliteit.

Jouw profiel:

  • Jij bent een 3de of 4de jaars HBO of WO student.
  • Internationaal marktonderzoek doen is jouw droom.
  • Jij hebt een winnaarsmentaliteit en wilt altijd de beste zijn.
  • Je kan zelfstandig werken en hebt er geen moeite mee om veel vanuit huis te werken.

Wij bieden jou:

Ervaring bij een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf waar jij zelfstandig maar waar nodig met begeleiding aan de slag gaat. Het resultaat dat wij van jou vragen is duidelijk, de weg ernaartoe ben je vrij om zelf te bepalen. Naast een, nader te bepalen, stagevergoeding bieden wij je een bonus als de opdracht naar tevredenheid wordt volbracht.

Is dit jouw droomstage en pas je in bovenstaand plaatje? Stuur dan je cv en motivatie naar Jan-Willem Seeder, CEO JapieCARS, jan-willem@japiecars.nl. Ook voor vragen kun je bij Jan-Willem terecht op 06- 21 824 577.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren