Commerciële stage (Utrecht Centrum)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 39 weken 24 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Naast een stagevergoeding kun je een mooie bonus verdienen!
Taakomschrijving

Een goed verkoopgesprek voeren lijkt makkelijk maar dat is het niet. ICC leidt al vele jaren stagiaires op om op topniveau te communiceren met directeuren, aandeelhouders en investeerders. Na deze stage heb jij voor je verdere carrière een uitstekende basis om succesvol te zijn in een commerciële B2B omgeving  waar je direct met de eindbeslissers spreekt.

dit bedrijf is een uniek adviesbureau, helemaal gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven over risico’s op het gebied van valuta’s, rentes, grondstoffen en financieringen. We werken voor de mooiste (familie) bedrijven van Nederland (omzet vanaf EUR 50 miljoen). Naast ervaren consultants hebben we een actieve commerciële afdeling waarop jij gaat meedraaien. Je gaat leads genereren en kwalificeren en meewerken aan moderne marketing campagnes. Samen met de accountmanagers zorg je ervoor dat we aan tafel komen bij de juiste bedrijven op het juiste moment. Het binnenhalen van een nieuwe klant begint bij jou!

Werkzaamheden

Wij bieden je een heel praktisch opleidingstraject (‘learning by doing’) waarin je de hele sales cyclus doorloopt en veel contact hebt met klanten en potentiële klanten. Je leert scripts maken, een sales funnel managen,  salesgesprekken voeren via telefoon en Teams en op basis van goede argumenten de juiste mensen overtuigen. Je werkt intensief met telefoon, email, Teams, LinkedIn, SharpSpring en Sugar CRM om dit voor elkaar te krijgen. Samengevat betekent dit:

Leren kennen van onze dienstverlening;

Leads zoeken en kwalificeren binnen onze doelgroep;

ICC pitchen en telefonisch introduceren bij DGA’s & CFO’s van topbedrijven;

Online sales demo’s geven;

Closen van deals en afspraken maken voor de consultants;

Aftersales en relatiebeheer van klanten.

Gewenste profiel

Jij bent een ambitieuze HBO (AD) student, bij voorkeur in de richting sales, commerciële economie of BE, (I)BM en bent op zoek naar een werkervaringsstage. Hoe langer de stage duurt, hoe beter. Je bent geïnteresseerd in ondernemers en wilt graag meer leren over hoe bedrijven omgaan met alle risico’s die ze lopen bij het internationaal zakendoen. Je gaat resultaatgericht te werk, je bent niet bang om initiatief te tonen en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

Wat bieden wij

een stagevergoeding van € 500,- per maand (full-time).

een mooie bonus bij succes bovenop de stagevergoeding.

een leuke werkomgeving in het centrum van Utrecht (boven de Bijenkorf).

dagelijkse feedback zodat je elke dag leert.

startdatum is flexibel, voorkeur begin september 2023.

werken in een jong & internationaal team, met elke vrijdag een borrel!

afstudeermogelijkheden en kans op een vaste baan.

Wil je meer weten over ICC of deze stage? Neem contact op met onze recruiter Esther Salomé: 030-8201227. Solliciteren doe je door je CV met motivatie (en eventuele stage voorwaarden) te mailen naar \jobs@icc-consultants.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ICC Consultants BV

ICC Consultants BV

ICC adviseert directies van bedrijven over financieringen en risicomanagement. Dankzij ons onafhankelijke advies en onze gedreven medewerkers hebben we in deze markt een sterke positie ingenomen. En we groeien. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering. We hopen dat ook jij daaraan een bijdrage gaat leveren.
Collegialiteit, commerciële drive en toegankelijkheid kenmerken ICC. Je werkt binnen een team van jonge, hoog opgeleide en ambitieuze collega’s. ICC is gevestigd in het centrum van Utrecht (8 minuten lopen van Utrecht CS).