Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Marketing communicatie stage in Hilversum

Functie Stagiair (marketing) communicatie
Education level HBO, WO
Location Hilversum
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Een gedreven, hands-on student met vlotte pen die van organiseren houdt

Maandagochtend bij dit bedrijf. Je dag begint met een kop écht goeie koffie. Terwijl je in de koffiecorner staat, gaan je gedachten uit naar de mooie kijkcijfers van afgelopen weekend. Hoe en via welke kanalen kunnen we daar het beste over communiceren? Vervolgens begin je met het screenen van online artikelen en social media over de ontwikkelingen in medialand, beantwoord je uiteenlopende vragen die wij over reclame krijgen en vraagt een collega of je nog mooie programmamomenten hebt gespot.

Zo, de kop is eraf. Nu is het tijd om verder na te denken over het evenement waar wij de dit bedrijf Gouden Loeki 2018 uitreiken. Je checkt hoeveel mensen zich al hebben aangemeld en zoekt accountmanagers op van wie de relaties nog niet hebben gereageerd. Daarna update je de database met alle (nieuwe) programma’s van de publieke omroep op onze website.

Na de lunch (óf na een flinke wandeling op de nabij gelegen hei) kun je er weer tegenaan. Een collega tipt je over een opvallende reclamecampagne die je via onze diverse kanalen kunt delen. Je bedenkt er een wervende tekst bij en knalt de commercial de wereld in. Daarna begin je met het schrijven van een pakkend blog en maak je een analyse van de bezoekcijfers van onze website en de resultaten van onze social media activiteiten.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt een stage bij dit bedrijf nou net zo leuk. Dus grijp je kans, want vanaf september 2018 hebben wij een (meewerk)stageplek voor een enthousiaste, hands-on en leergierige student. Heb je altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat op een afdeling (marketing)communicatie? Wij horen graag van je!

Werkzaamheden

 • Je ondersteunt bij marketingcommunicatieprojecten, helpt collega’s bij de organisatie van relatie-events en schrijft teksten.
 • Je denkt mee over een succesvolle content-aanpak en vult en evalueert onze website, onze social media kanalen en ons intranet.
 • Je bent vraagbaak voor ‘het Nederlands publiek’ en monitort en verbetert het gebruik van onze social mediakanalen.
 • Je denkt mee over de (kwartaal)communicatie voor de Ster Gouden Loeki en voert bijbehorende taken uit.

Gewenste profiel

 • Je volgt een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau en hebt affiniteit met het werkterrein communicatie.
 • Je zit in je tweede of derde jaar en bent op zoek naar een meewerkstage waarin je leert hoe het er op een afdeling (marketing)communicatie aan toe gaat.
 • Je houdt van organiseren, hebt een vlotte pen en denkt kritisch en creatief mee.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent gewend om planmatig te werken.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende stageplaats met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een prima stagevergoeding.
 • Een stageplek in een superleuk team bij dé verkooporganisatie van reclame op de zenders en websites van de publieke omroep.
 • Het gratis en onbeperkt volgen van interessante online-trainingen over allerlei onderwerpen.
 • Een tof kantoor op 10 minuten fietsen vanaf Hilversum Centraal en slechts 5 minuten lopen van Hilversum Sportpark.
 • Een ongekend goede werksfeer, met vrijdagmiddagborrels en diverse events.

Interesse? Wil je bij ons stage komen lopen? Leuk! Upload een gemotiveerde reactie met je cv via onderstaande button. Of benader Maureen Nijssen (maureen.nijssen@ster.nl) of Joris van den Ring-Bax (joris.van.den.ring@ster.nl) voor meer informatie; 035-6725500.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »