Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Inventarisatieonderzoek schieralen in de Rijn

Functie Onderzoeker
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Bilthoven
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 maand
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In ieder geval onkostenvergoeding.

Taakomschrijving

Dit bedrijf kijkt uit naar twee stagiair(e)s die samen mee gaan werken aan de voorbereiding van een grootschalige inventarisatie naar de doodoorzaak van schieralen en andere vissen langs de Waal. Daarbij zullen zij ook testen uitvoeren van de methode die gebruikt gaat worden en de materialen.

De stage-opdracht omvat: • Waar liggen de beste strandjes langs de rivier (vindkans, bereikbaarheid en toegankelijkheid)? Locaties worden deels bepaald met analyse beschikbare data, deels met veldwerk. • Bij wie moet toestemming verkregen worden om toegang te verkrijgen langs de strandjes? Alleen inventarisatie, wij regelen toestemming. • Op welke manier kunnen de gegevens van vissterfte het beste worden verzameld? Hoe kan hierbij de app van telmee.nl worden gebruikt (gps locatie, foto’s, etc.)? • Hoe kunnen we het beste enkele (dus niet alle) dode vissen steekproefsgewijs verzamelen? Dit in overleg met veterinair lab.

Duur: 4 maanden, 5 dagen per week.
Bedrijfsauto staat beperkt ter beschikking. Geïnteresseerden wordt gevraagd om een e-mail met motivatie te sturen naar: breve@sportvisserijnederland.nl Informatie: 06-25591607. Hoewel deze opdracht voor twee personen is, kun je je ook individueel aanmelden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren