Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Junior-Adviseur bij adviesbureau Futureconsult in Amsterdam

Functie Junior Adviseur
Education level WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Wij zijn een kleinschalig adviesbureau dat toekomstscenario's hanteert voor strategiebepaling/visievorming.

Organisaties moeten voortdurend nadenken over hun toekomst. Ze moeten daarbij een inschatting maken van hoe de maatschappelijke omgeving zich ontwikkelt en hoe ze zich optimaal tot hun omgeving kunnen verhouden. Omdat het niet mogelijk is exact te voorspellen hoe de toekomst er over bijvoorbeeld 5 jaar uitziet, worden verschillende toekomstbeelden (scenario's) gebruikt. In strategische workshops worden die scenario's besproken en wordt geanalyseerd welke strategische consequenties deze met zich meebrengen. dit bedrijf ontwikkelt scenario's en organiseert workshops en conferenties.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam, werkzaamheden vinden grotendeels op kantoor plaats.

Werkzaamheden

  • Doelstelling van de stage is dat de stagiair een of meer projecten als adviseur meeloopt en in dat kader werkzaamheden verricht.
  • Dat kan variëren van het maken van verslagen van workshops, het ontwikkelen van scenario’s tot het schrijven van rapporten.

Gewenste profiel

  • Wij zoeken naar studenten die passen bij onze opdrachten dan wel opdrachtgevers (zoals duurzaamheid/energietransitie, mobiliteit, onderwijs en overheid).
  • Interesse in maatschappelijke trends en ontwikkelingen, creatief denken en goede schrijfvaardigheden worden op prijs gesteld.
  • WO - 3e jaars Bachelor of Master

Wat bieden wij

  • Stage in deeltijd van minimaal drie dagen is mogelijk.
  • Voor de uitvoering van de stage is een geringe vergoeding beschikbaar

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een adviesbureau dat helpt organisaties zinvol en gestructureerd over hun toekomst te laten nadenken. Wij maken toekomstverkenningen en geven strategisch advies met behulp van scenar...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »