Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Junior Marketeer gezocht bij Thysia!

Functie Junior Marketeer
Education level MBO, HBO
Location Breda
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De werkomgeving De cultuur binnen Thysia Information Management wordt gevormd door een team jonge, talentvolle mensen. De kern van dit team bestaat uit bevlogen en professionele ICT'ers. Hierdoor hangt er een informele, open en vakkundige werksfeer. De Thysia cultuur typeert zich als transparant en dynamisch.

De functie Thysia heeft onlangs een nieuwe versie uitgebracht van haar oplossing voor informatiebeveiliging. Voor de promotie van deze oplossing wil Thysia in het najaar enkele gerichte campagnes voeren. De activiteiten bestaan uit het opzetten, uitvoeren en opvolgen hiervan. Het gaat hierbij vooral om het uitvoeren van online- en telemarketingactiviteiten en het assisteren bij de organisatie van events.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul je gegevens en motivatie in het onderstaande formulier in en upload je CV. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Voor vragen of extra informatie kun je telefonisch contact opnemen Femke van der Ha (Marketing) via 076-5218846 of mail naar: fha@thysia.eu

Gewenste profiel

  • Je bent student HBO of WO (Marketing Management of Commerciële Economie), of hebt een dergelijke opleiding.
  • Je hebt kennis van het opzetten en uitvoeren van marketing activiteiten.
  • Je hebt een proactieve en professionele instelling en aantoonbare affiniteit met informatie management en bij voorkeur ook met de zorgsector.
  • Je bent commercieel sterk en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Thysia is gestart in 2008 vanuit de grote vraag vanuit de markt van Microsoft Business Solutions klanten en partners. De vraag naar geïntegreerde oplossingen op dit gebied heeft geleid tot de opric...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »