Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Ken je de android code binnestebuiten en is geen uitdaging te groot?

Functie mobiele applicatie ontwikkelaar
Education level MBO
Location Amersfoort
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Wij zijn bezig met het opzetten & ontwikkelen van een mobiele app waarbij wij de eind gebruiker (installateur van netwerk hardware) kunnen ondersteunen & adviseren bij problemen of upgrades.

Denk hierbij o.a aan: De installateur heeft het netwerk bijna af, maar komt tot de ontdekking dat hij 2 kabeltjes van 1mtr tekort komt. Mogelijke oplossing: waar kan deze installateur die 2 kabeltjes zo snel mogelijk halen - selectie op voorraad groothandel en afstand. (en evt. klaar laten leggen)

Of bij qua ondersteuning, ik heb een glasvezel aansluiting maar waarom is mijn snelheid dan niet hoger geworden? De installateur geeft de gegevens in van zijn set-up en daar blijkt dat de bottle neck in een verouderde kopere netwerk kabel zit. Ook hier geldt dat de installateur op basis van voorraad en afstand snel het gewenste product kan klaar laten leggen & afhalen.

Werkzaamheden

  • ontwikkeling van mobiele apps.

Gewenste profiel

  • Gedegen kennis van JAVA / C# / C++.
  • ervaring met het ontwikkelen van Android/iOS apps is een vereiste.
  • Kennis van HTML / CSS.
  • Probleem oplossend denken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn bezig met een flinke verjongingskuur waarbij o.a. de website kompleet opnieuw opgebouwd wordt, en d.m.v. deze app willen wij ook de volgende generatie installateurs bereiken & ondersteunen...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »