Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Kleurrijke stage voor student marketing-communicatie

Functie Marketingcommunicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Lunteren
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

dit bedrijf is apart. Geen standaard bureau. Dat vind je terug in wie we zijn, voor wie we werken en onze locatie. Op landgoed ‘Hoeve Nieuw Batelaar’ werken we dagelijks aan nieuwe projecten. Business Development zit in ons bloed. Nieuwe websites, webshops, maar ook ingewikkelde processen maken wij makkelijk door onze automatisering. Wij willen niet opscheppen, maar wij hebben heel wat stagiairs van ons terug gezien op topfuncties. Misschien ben jij de volgende waar voor wij als stepping stone kunnen dienen aan het begin van je carrière.

Met ons team hebben wij heel wat formules bedacht én in de markt gezet. Om er enkele te noemen; De Klussenier, Tuinen.nl, CijferAdvies, Blikkenshop.nl, Eclesia. Nu werken wij aan de optimalisatie van enkele formules, waar in jij een spilfunctie kunt krijgen. En vind je het leuk en ben je het waard, dan gaat de stage over in een vaste baan.

Wat ga je zoal doen

  • Meedenken in het lanceren van nieuwe producten en diensten
  • Schrijven van teksten, blogs etc
  • Social media kanalen op zetten en bijhouden
  • Ondersteuning te geven op communicatiegebied voor diverse klanten

We kunnen de bekende lijst wel opsommen, maar iedere dag is hier anders. We vervelen ons geen moment omdat we steeds met uitdagende projecten bezig zijn. We willen nu eenmaal het beste voor onszelf en voor onze klanten, maar wel op een relaxte en gedreven manier. Wij geven je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en een professionele begeleiding.

Het geeft bij ons niet als je eigenwijs, ambitieus, en vol humor door het leven gaat. Wij houden van het woord functioneel, maar leggen het accent wel op de eerste drie letters van ‘functioneel’ in de samenwerking met elkaar.

Je zult best al heel wat vacatures hebben bekeken, maar als dit je aanspreekt, bel voor een kennismaking. En mocht je overwegen om bij ons je stage te komen doorbrengen, dan staat je nog wel een uitdaging te wachten. Openbaar vervoer naar onze locatie is niet jofel, al hebben we wel een goede oplossing daarvoor.

Bel naar Robin van Maasakker, 06 – 38 74 65 85 voor een kennismaking, of stuur een mailtje naar robin@auroraonline.nl. We zien uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren