Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Kruitbosch/Cortina – Stage Marketing & Communicatie - HBO 2e/3e jaar

Functie Stage Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Zwolle
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wat houdt deze stage in?

Tijdens je stage bij dit bedrijf krijg je de kans om je direct in de praktijk bezig te houden met (online) marketing & communicatie gerelateerde werkzaamheden voor het fietsmerk Cortina. Cortina is een van de grootste fietsmerken in Nederland en vorig jaar marktleider geworden op het gebied van stadsfietsen. Het marketingteam bestaat uit zo'n 10 collega’s die allemaal veel kennis hebben van verschillende aspecten op het gebied van marketing & communicatie, zoals online marketing, event management, consumentenmarketing, dealermarketing en content marketing. We leren jou graag de kneepjes van het marketingvak en je wordt nauw betrokken bij alle lopende projecten. Een greep uit de werkzaamheden: het bedenken en realiseren van reclamecampagnes in samenwerking met onze reclamebureaus, het organiseren van evenementen, het uitvoeren van marktonderzoek, social media op een slimme manier leren inzetten, het up to date houden van de websites en het maken van nieuwsbrieven. Alles om het fietsmerk Cortina nog harder te laten groeien!

Over dit bedrijf

Cortina fietsen is onderdeel van dit bedrijf, een partner voor de tweewielerspecialist in Nederland, België en Duitsland. dit bedrijf is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Verder adviseert dit bedrijf de tweewielerspecialist op het gebied van communicatie- en promotiemiddelen en bij de inrichting van de winkel. dit bedrijf heeft 160 enthousiaste medewerkers, is een familiebedrijf, sterk groeiend en de bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als betrokken, betrouwbaar en dynamisch.

Werkzaamheden

 • Het bedenken en realiseren van reclamecampagnes in samenwerking met onze reclamebureaus.
 • Het organiseren van evenementen.
 • Social media op een slimme manier leren inzetten.
 • Het up to date houden van de websites.
 • Het maken van mailings of nieuwsbrieven.
 • Het uitvoeren van marktonderzoek.

Gewenste profiel

 • Je hebt een sterke affiniteit met (online) marketing & communicatie.
 • Je volgt nu als tweede of derdejaars student de studie Commerciële Economie of Ondernemerschap en Retail Management (SBRM).
 • Je bent een communicatief sterk persoon met goede marketing skills.
 • Je wordt enthousiast van het idee veel nieuwe dingen te leren en deze direct in de praktijk toe te kunnen passen.
 • Je hebt een open houding en flexibele instelling.
 • Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden en vervolgens zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling hiervan.
 • Samenwerken met collega’s vind je belangrijk, maar tegelijkertijd kun je ook goed zelfstandig werken.

Het volledige stageprofiel staat op onze website www.kruitbosch.nl. Enthousiast geworden? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar personeelszaken@kruitbosch.nl of via onderstaand formulier.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren