Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Laatste kans voor een leuke en uitdagende Product Marketing & Fleetsales stage

Functie Stagiaire Product Marketing & Fleetsales (M/V)
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Breukelen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Nog op zoek naar een stage per september 2020? Dit is je kans!

Kia, een dynamisch, ambitieus en modern wereldconcern, heeft binnen de Commerciële afdeling een uitdagende stageplaats beschikbaar.

Het team Mobility Solutions is verantwoordelijk voor het coördineren van de middellange termijn strategie, de pricing & line-up van het Kia modellengamma, het jaarlijkse business plan en het plannen van de verkoopaantallen / de marktverwachting. Hiernaast behoren ook het coördineren van projecten gerelateerd aan business development, denk aan ontwikkelingen als car-sharing, private lease en online sales, tot de verantwoordelijkheden.

Het team Fleetsales is verantwoordelijk voor de directe contacten met lease-, verhuurmaatschappijen en grote fleetowners (wagenpark 100+ of met een groot aantal Kia's), middels ons dealernetwerk lokaal met de kleinere wagenparken. Het doel is om Kia zakelijk concurrerend en aantrekkelijk te positioneren en om Kia opgenomen te krijgen binnen het autobeleid van bedrijven, zodat werknemers voor een Kia kunnen kiezen. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het occasion beleid en het bijbehorende label "Kia Top Selectie".

Werkzaamheden

  • In deze uitdagende rol ben je de spil tussen deze twee teams. Je zult diverse verantwoordelijkheden krijgen om Product Marketing en Fleetsales te ondersteunen met analyses van de markt en producten.
  • Hiernaast mag je ook actief meedenken en onderzoeken uitvoeren aangaande business development, bijvoorbeeld Private Lease maar ook de ontwikkeling rondom elektrische auto’s.

Gewenste profiel

  • Je bent derde- of vierdejaars student HBO commerciële economie, bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Naast je stage-opdracht zal je het merendeel van je tijd besteden aan meewerken;
  • Je hebt kennis van en gedegen ervaring met de diverse programma’s van het MS Office-pakket (Met name Excel & Powerpoint);
  • Je hebt een grote pré indien je affiniteit hebt met auto’s / de Nederlandse automarkt;
  • Met het internationale karakter van ons bedrijf beschik je niet alleen over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, maar heb je ook gedegen kennis van de Engelse taal
  • Het bezitten van rijbewijs B is een pré.

Wat bieden wij

  • Markt conforme stage vergoeding

Binnen Kia kennen we de volgende kernwaarden: Customer, Challenge, Collaboration, People en Globality. Deze kernwaarden geven aan waar onze organisatie voor staat en waar onze cultuur mee doordrenkt is. Herken jij jezelf in deze kernwaarden? Met andere woorden, heb je oog voor klantbehoeften, durf je af te wijken van de gebaande paden, heb je samenwerking met anderen hoog in ’t vaandel staan, behandel je anderen met respect en werk je graag in een internationale omgeving? Dan is Kia misschien wel dé stageplek voor jou!

Wij zijn een dynamisch en jong bedrijf, waar een gezonde sfeer van hard werken heerst. Je maakt kennis met de wereld van automotive en het reilen en zeilen binnen een importeursorganisatie.

voel jij je aangesproken of vraag je je af of jij in dit profiel past? Neem dan contact op met Ruben Keuter, General Manager Mobility Solutions op 0346-753800.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren