Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Leren op een bijzondere manier

Functie Pedagogisch medewerker
Education level HBO
Location Zwolle
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Op een rustige plek van het industrieterrein Voorst A te Zwolle, vlak aan het water, ligt ons bedrijf. Hier werken dagelijks vele enthousiaste werknemers onder begeleiding in een traject naar reguliere arbeid. Meesterwerk is een arbeidstraining- en leerwerk centrum (ATC/LWC). Ons bedrijf werkt vanuit de Christelijke levensvisie.

Meesterwerk helpt jong en oud terug te keren op de reguliere arbeidsmarkt. Mensen met lichamelijke, verstandelijke of psychische problemen, kunnen bij ons terecht. Wij zoeken voor iedere werknemer een geschikt traject dat gevolgd wordt, om aan het einde van het traject op eigen benen te kunnen staan.

Het traject kan onder anderen bestaan uit scholing, werkervaring of uitplaatsing naar een ander bedrijf, waar de werknemer begeleid wordt op de werkvloer. Zo komt iedereen uiteindelijk op een geschikte werkplek.

Natuurlijk vind niet elke werknemer dezelfde werkzaamheden leuk. Het werk moet volledig bij iemand passen. Daarom hebben wij verschillende afdelingen. Zo kunnen we meer mensen helpen op een manier die bij hen past.

De afdelingen waarover wij beschikken zijn een naai- en strijk atelier, een creatief afdeling, een keuken, een hout- en metaalbewerking, in- en ompak werk, administratie, dier verzorging, winkel, autotechniek en de groenvoorziening. Ook hebben we in Putten een grote bakkerij en in Zwolle en Elspeet 2 winkels. Op al deze plekken wordt met enthousiaste begeleiders gewerkt aan de doelen van de medewerkers/deelnemers van het ATC/LWC.

Om de leer/werktrajecten (en daarnaast dagbestedingstrajecten) goed te kunnen uitvoeren is ondersteuning van stagiaires een prima middel om extra begeleiding te kunnen bieden. Het is een uitdagend leertraject waarin creativiteit en initiatief worden gewaardeerd. Stagiaires krijgen de juiste ondersteuning van een erkende leermeester binnen het bedrijf.

INTERESSE?

Voor meer informatie Solliciteer direct!

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Gewenste profiel

  • We hebben het liefst een stagiare voor minimaal 6 maanden.
  • Startdatum in overleg.
  • Deze vacature is geschikt voor MBO en HBO studenten!
  • Als je in het bezit bent van een rijbewijs is dat een pre.

Wat bieden wij

  • Het is een uitdagend leertraject waarin creativiteit en initiatief worden gewaardeerd.
  • Stagiares krijgen de juiste ondersteuning van een erkende leermeester binnen het bedrijf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf is een erg bijzonder bedrijf. Wij helpen mensen terug te keren naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Mensen die door allerlei oorzaken (verstandelijk, psychisch, etc) vast zijn ge...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »