Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Leuke HBO communicatie stage in de buurt van Amsterdam

Functie Communicatie medewerker
Opleidingsniveau HBO
Locatie Zaandam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Stagevergoeding van €350,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.

Taakomschrijving

Volg jij een HBO opleiding communicatie? Ben je tweede- of derdejaars en zoek je voor 4 tot 6 maanden een leuke en boeiende stageplek in een dynamische organisatie die er echt toe doet? Dan hebben we misschien een match!

Wij nemen je namelijk mee in de wereld van de hulpdiensten. Wij zijn Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. In een veiligheidsregio werken onder andere brandweer, politie, ambulancedienst en gemeenten samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen.

Werkzaamheden

  • Je zult je niet snel vervelen, want geen dag is hetzelfde. Als stagiair ben je een volwaardig lid van ons communicatieteam. Je gaat onder andere aan de slag met: het maken van content voor onze social

Gewenste profiel

  • Ben jij een aanpakker, heb je gevoel voor humor en laat jij je niet snel gek maken? Reageer dan voor 15 januari 2019 per mail via werkenbij@vrzw.nl.

Wat bieden wij

  • Als beloning voor je inzet ontvang je veel voldoening en een stagevergoeding van €350,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel gerust met Roos Bell-de Vries, adviseur communicatie (075) 681 15 39. Wil je meer weten over wat een veiligheidsregio is en doet? Kijk op www.vrzw.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren