Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Leuke HR stage bij Livit in Amsterdam!

Functie Stage HR
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Voor onze afdeling HR zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair! Wil jij graag meehelpen om onze ambities te realiseren? Ben je een echte aanpakker en wil je graag verschillende werkzaamheden uitvoeren en veel leren? Dan bieden wij een leerzame en interessante stage aan op ons hoofdkantoor in Amsterdam!

Stage – Graag komen wij in contact met een 3e jaars HBO student richting HRM, MER of Management & Beleid. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en bent communicatief, enthousiast en een echte aanpakker! Je onderstreept onze kernwaarden: samen, trots, gedreven en betrokken. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding van € 300 bruto per maand op fulltime basis.

Wij bieden je een afwisselende stage in een flexibele en innovatieve organisatie waar je als volwaardig collega ontvangen zal worden. Je komt te werken in een ontzettend leuk en ervaren team van 5 HR collega’s. Je krijgt de kans om mee te werken aan verschillende onderdelen op de afdeling (zodat je veel kan leren!) en krijgt veel verantwoordelijkheid.

Over Livit – Je vindt Livit op meer dan 400 locaties in het land, waar wij samen met zorgprofessionals van ziekenhuizen en instellingen de beste orthopedische hulpmiddelenzorg bieden voor klanten die orthopedische schoenen, steunzolen, therapeutische kousen, prothesen of (sport)braces nodig hebben. Iedereen bij Livit zet zich maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken. Dat doen we met hulpmiddelen, advies en begeleiding én met oprechte aandacht. Zodat onze klanten weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen. Werken bij Livit betekent elke dag het beste uit jezelf halen om een ander het allerbeste te kunnen geven!

Reageren – Ben je enthousiast geworden over deze stageplaats en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV per mail naar sollicitatie@livit.nl. Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Sarah Peters via 088-2452052 of speters@livit.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren