Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Leuke marketing stage bij Cooklikeachef.nl

Functie Marketing
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Voor onze nieuwe webshop Cooklikeachef.nl zoeken wij vanaf begin september een culinair geïnteresseerde (online) marketeer die ons kan helpen met de marketing op te zetten. We gaan eind oktober open na een succesvolle trial met de kerst 2018.

Met Cook Like a Chef geniet je van de signature gerechten van de allerbeste restaurants van Nederland, maar dan gewoon bij jou thuis. Sterker nog, je bereidt de gerechten zelf in je eigen keuken! Bestel een volledig 4-gangen menu van topchefs als Jacob Jan Boerma☆☆☆, Jonnie Boer☆☆☆, Soenil Bahadoer☆☆ en Erik van Loo☆☆.

Het sterrenmenu is eigenlijk zo goed als klaar; met een paar kleine handelingen zet je binnen 20 minuten een gerecht van topniveau op tafel. Onze chefs hebben het werk al voor je gedaan, als thuiskok hoef je alleen nog maar de finishing touch te doen. In de handige filmpjes op de website vind je alle tips and tricks om je bord zó mooi op te maken, dat het niet meer te onderscheiden is van het gerecht van Jonnie of Jacob Jan. Nou ja, bijna dan!

Lees meer op www.cooklikeachef.nl

Werkzaamheden

  • assisteren op fotoshoots, bewerken in photoshop, opmaken in indesign, socialmedia, adwords, meedenken over verpakking. zie ook TopSpots.com en bartelsman.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren