Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Leuke stage als Reisagent/Klantenservicemedewerker

Functie Reisagent/Klantenservicemedewerker
Opleidingsniveau Maakt niet uit
Locatie Breda
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Stagiair(e)! Zit klantvriendelijkheid en/of hospitality in jouw bloed? Ben je onderzoekend, oplossingsgericht en enigszins taalkundig? Dan is dit bedrijf Travel Group jouw bestemming voor je stage!

Inchecken

Als je stage komt lopen bij de dit bedrijf Travel Group, staat jouw werkdag in het teken van de klant. Je helpt van A tot Z en zorgt ervoor dat de klant tevreden is, wordt en blijft. Je werkzaamheden bestaan uit:

Je zorgt voor een professionele en klantvriendelijke afhandeling van boekingen; Je helpt klanten bij mogelijke wijzigingen en/of annuleringen; Je bent de schakel tussen de klant en onze partners (luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurbedrijven); Je denkt mee om onze dienstverlening nóg beter te maken; Je klantcontact is telefonisch, chat, social media en e-mail. Na je stageperiode is er een mogelijkheid tot doorstromen!

Je bestemming De dit bedrijf Travel Group is een van de grootste online verkopers van vliegtickets in Nederland. Daarnaast bieden we verblijf, autoverhuur en activiteiten aan. Ons hoofdkantoor zit in Breda en hier werken we met 60 medewerkers dagelijks aan het succes. Daarnaast hebben we nog kantoren in Curaçao, Duitsland en Polen. dit bedrijf Travel Group is actief in méér dan 20 landen!

TIX-crew

Je maakt als stagiair(e) deel uit van ons internationale team in Breda. Het team in Nederland bestaat uit ongeveer 50 Travel Consultants, allen met een andere achtergrond.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren